2 Soverom Villa i Balsicas, Costa Blanca Syd €115,000

Stor og romslig villa med 2 soverom

Meget flott og romslig villa. Albatros Villa.
Sierra Golf er et boligkompleks som er bygget rundt en 18-hulls golfbane. Det er preget av å være en ideell beliggenhet for de som ønsker å nyte alle fasiliteter i komplekset og også skjønnheten i sine naturlige omgivelser. Uten tvil, vil golfelskere finne Sierra Golf det perfekte sted å bo. Alle andre som også liker frodige grønne områder vil trives her. Inne på golfanlegget finnes også en liten koselig bar. Det finnes en felles hage med svømmebasseng i systemet.
Residencial Sierra Golf ligger ved landsbyen Balsicas, i Murcia-regionen. Ikke langt fra anlegget kan man komme til Mar Menor med sine 35 km med sandstrender, små byer og flotte restauranter.
I nærheten har man Balsicas landsby med både butikker og restauranter. Det ligger mange flotte golfbaner innen en kort kjøretur fra anlegget. Alicante flyplass ligger ca 50 minutter unna og Murcia ( San javier ) flyplass ligger kun ca 10 minutters kjøretur unna.

Lagre
NøkkelferdigVilla
Pris: €115,000Størrelse: 164 m2 Bebygd
Reference: AlbatrosSoverom: 2
Bad : 1Terrasse: 32 m2
Solarium: 36 m2Garden: 150 m2
Elevator: NeiKjeller: Ja
Air condition: NeiGarasje: Parkering på tomten
Porch: NeiPrivat basseng (optional)
Nær golfbaneEnergi vurdering: E
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.