2 Bedroom Apartment in Benidorm, Costa Blanca North €334,000

Meget flott anlegg i Benidorm

Sunset Drive er det perfekte stedet å nyte Middelhavets livsstil. Komplekset består av leiligheter med 2 - 4 soverom, men det er også eksklusive penthouse leiligheter tilgjengelig, med en to-etasjes stue og solarium med eget boblebad. Størrelsen på stue og balkong terrasse områdene er romslige, og her er høy kvalitets spesifikasjoner, så som varmt / kaldt aero-termisk air condition-systemet og gulvvarme på badene. Alle boliger har en parkeringsplass inkludert i prisen - som kan være enten utendørs eller i kjelleren - samt en bod.
Alle boliger på Sunset Drive har praktfull utsikt over havet som kan nytes fra den romslige terrassen.
Med sin nærhet til stranden, et omfattende sett av fasiliteter, store grønne områder, og selve kvaliteten på boliger gjør dette anlegget til noe som er helt unik på Costa Blanca. Det er over 13,000 m2 fellesområder med 3 svømmebassenger og 3 jacuzzi, en chill-out lounge med 2 barer, hvorav den ene er en basseng bar innlemmet i et av svømme bassenger. Sportselskere kan praktisere sine favoritt aktiviteter i gymsalen, hvor det er enfinsk sauna, oppvarmet basseng og en rekke andre områder for paddle tennis, tennis, multi-sport, curling og bowls. Barna har sitt eget svømmebasseng med vann spill, i tillegg til ulike lekesoner med en trehytte, sklier og husker. Sunset Drive gir plass for fagfolk på farten også, med en stor, felles arbeidsplass og lesesal. Det er også en liten kino til underholdning.

Save to your properties
New APARTMENTPrice from: €334,000
Size: 78 m2 ConstructedReference: Sunset Drive
Bedrooms: 2Bathrooms: 2
Terrace: 20 m2Basement: No
Air conditioning: YesWhite goods: No
Porch: NoCommunity Pool
Close to BeachClose to Shops
Sea ViewsEnergy Certificate
View Property PDF
Fill out the form below to send your questions by email
The information contained in this web has been provided by the builders/promoters. The client can find all the details stipulated in the RD 515/89 in the builders/promoters' offices.