2 Soverom Leilighet i La Mata, Torrevieja, Costa Blanca Syd €249,000

360 Tour
Property video
Beliggenhet

Andre modeller av denne boligen

3 Soverom Leilighet i La Mata

  • €830,000
  • Ny
  • 2+ 1 Bad
  • 3 Soverom
  • Størrelse: 125 m2 Bebygd
  • Felles basseng
  • Nær stranden
  • Nær butikker

Luksusleiligheter på stranden!

Disse nye leilighetene med to og tre soverom bygges på en av de siste gjenværende tomtene, med en sentral beliggenhet og en første-linje posisjon ved La Mata. Leilighetene har fantastisk havutsikt, og er bygget med moderne materialer, spesielt store salonger, innebygde garderober i hvert soverom og preinstallert varm/kald air condition distribuert via luftkanaler. Felles svømmebasseng i anlegget

Leilighetene ligger beleilig til alle fasiliteter La Mata sentrum har å tilby, som restauranter, butikker, lokal transport, medisinsk senter og det ukentlige markedet fra hvor du kan kjøpe dine lokalt dyrkede råvarer.

Beliggende på La Mata strand, ett skritt fra sjøen, lengden på stranden, kvaliteten på sanden og klarheten i vannet, gir denne bygningen en unik beliggenhet.
La Mata er Torreviejas lengste strand, 2.3 km og over 40 meter bred. Den har en veldig lang strandpromenade, hvor du kan besøke mange "chiringuitos" og restauranter. På den andre siden av stranden finner vi et bredt sanddyne område som inngår i Parque Molino del Agua. To kilometer unna fra naturparken "Laguna de la Mata", erklært av internasjonal betydning og inkludert i den spesielle beskyttelse områder for fugler.

Lagre
NyLeilighet
Pris fra: €249,000Størrelse: 91 m2 Bebygd
Reference: La GloriaSoverom: 2
Bad : 2Terrasse: 7 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: JaHvitevarer: Ja
Porch: NeiFelles basseng
Nær strandenNær butikker
1. Linje mot strandenSjøutsikt
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.