2 Soverom Leilighet i Guardamar, Costa Blanca Syd €149,900

Leiligheter ved stranden

I Guardamar del Segura og noen få meter fra stranden, finnes disse nye leilighetene "Las Dunas de Guardamar", med 2 soverom og to bad, disse leilighetene har også store terrasser i et kompleks med badebasseng og parkering.

Bygningen har 7 etasjer med heis og 4 leiligheter i hver etasje som har 2 soverom og 2 bad med stue og åpen kjøkkenløsning. Et av badene er integrert i hovedrommet og avhengig av beliggenhet, finnes her flere planløsninger, også Duplex modell.
Til fellesområdene er det 31 parkeringsplasser og et fellesbasseng med dens tilsvarende grøntområde. En førsteklasses beliggenhet ved siden av et stort supermarked og en kort spasertur fra sentrum ligger dette komplekset bare 1 km fra de praktfulle berømte strendene med sin fine hvite sand. Bygningen ligger 200 meter fra det naturlige landskapet på "Dunas de Guardamar" et fredet naturområde.

Her er flotte sandstrendene som dekker kysten i nesten 14 km. Den mest kosmopolitiske er Centro stranden eller i Roqueta men det er også andre som Moncayo, eller stranden Los Tusales. Alle strender er perfekt utstyrt for offentlig bruk.

Lagre
NøkkelferdigLeilighet
Pris: €149,900Størrelse: 69 m2 Bebygd
Reference: Las Dunas de GuardamarSoverom: 2
Bad : 2Terrasse: 9 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: Pre installertPorch: Nei
Felles bassengNær stranden
Nær butikkerEnergi sertifikat
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.