2 Soverom Villa i Pueblo Bravo, Ciudad Quesada, Costa Blanca Syd €199,500

Andre modeller av denne boligen

3 Soverom Villa i Pueblo Bravo

  • €265,500
  • Ny
  • 2+ 1 Bad
  • 3 Soverom
  • Størrelse: 99 m2 Bebygd
  • Privat basseng
  • Nær butikker

Flotte villaer i Pueblo Bravo, Ciudad Quesada.

Et imponerende anlegg med 2 og 3 soveroms tomannsboliger, som ligger i en herlig beliggenhet og gir fantastisk utsikt over innsjøene i La Mata og de omkringliggende områdene, og som er miljøbeskyttede. Disse husene er designet for maksimal lys og alle er bygget til de høyeste standardene med beste kvalitet inventar. Det er et privat basseng inkludert i hver eiendom, privat hage og takterrasse, med fantastisk utsikt mot La Mata lagunen, en av de viktigste myrmarkene i området, hvor du finner mer enn hundre forskjellige fuglearter.
Mange av de lokale innbyggerne er beboere hele året, og din komfort og bekvemmelighet er garantert. Denne utviklingen ligger kun få minutter fra moderne shoppingmuligheter, lokale barer og restauranter, medisinske senter og fasiliteter, samt flere kilometer av fabelaktige sandstrender i Guardamar og La Mata som har et europeisk godkjennelsesmerke.
De lokale byene Rojales og Guardamar del Segura ligger i nærheten, med den livlige byen Torrevieja bare en kort kjøretur unna, og gir deg tilgang til en rekke fasiliteter å velge mellom. I nærheten finner du en overflod av golfbaner som La Marquesa, Las Ramblas, Villamartin og Campoamor, for å nevne noen, slik at du kan nyte denne sporten hver dag på året.
Med flyplassene i Murcia og Alicante kun 30 minutters kjøretur unna, er dette stedet ideelt for både ferier og fastboende.

Lagre
NøkkelferdigVilla
Pris: €199,500Størrelse: 76 m2 Bebygd
Reference: Vista LagunaSoverom: 2
Bad : 2Terrasse: 7 m2
Solarium: 60 m2Elevator: Nei
Land: 153 m2Kjeller: Nei
Air condition: Pre installertGarasje: Parkering på tomten
Porch: NeiPrivat basseng
Nær butikkerEnergi sertifikat
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.