2 Soverom Leilighet i Arenales del Sol, Gran Alacant - Santa Pola, Costa Blanca Syd €165,000

Elegante leiligheter nærme stranden i Arenales del Sol

Arenales Playa 9 er et nytt boligkompleks bare noen få minutters gange fra stranden og i nærheten av et beskyttet naturreservat. Den omfattende terrassen vender ut mot flotte hager, 2 svømmebassenger, 2 boblebad og en terrasse ved bassenget med gressplener og trær. Ungene vil ha sitt eget basseng og lekeområde, komplett med runserr, vipper og mer, alt innenfor en sikret omkrets i komplekset. Nyt friheten til å sole seg for hvor lenge du vil med full fred i sinnet. Det er også 4 parkeringsplasser for kjøretøy og sykler, samt lagringsrom for å lagre dine eiendeler, og skape mer plass inne i hjemmet ditt. Fra den omfattende terrassen eller solariummet kan du forvente en imponerende utsikt over felles hager og svømmebassenger. Det største bassenget har interiørlys som endrer farge, og gir spektakulær utsikt om natten.
Stranden i Playa de Arenales del Sol ligger bare en kort spasertur unna dørstokken, med 7 km kystlinje for å utforske strendene El Altet og El Carabassí. Også innen kort avstand er Clot de Galvany naturreservat med åser, høyder, sanddyner, strender og en salt myr. Absorber all den naturlige skjønnheten langs en av turstiene for å oppdage de skjulte perlene.
Hvis du er golf elsker ligger det en overflod av golfbaner i provinsen. Disse inkluderer: Alicante Golf, El Platío Golf, Alenda Golf, Font Del Llop Golf Resort og Golf & Spa Bonalba. På grunn av det brede utvalget og toppkvaliteten på sine anlegg, returnerer golfere jevnlig til dette populære reisemål for å øve sin sport mens de nyter det varme Middelhavsklimaet.
Arenales Playa 9 ligger strategisk til nær alle de lokale tjenestene du trenger for dagliglivet, inkludert supermarkeder, butikker, medisinske sentre og apotek. Også innen rekkevidde er et bredt utvalg av restauranter, kafeer, vinbarer og spisesteder for enhver smak. Ligger nær byene Alicante, Santa Pola og Elche, og her vil du nyte en stort utvalg av fritidssteder. Nærheten til den internasjonale flyplassen i Alicante og jernbanestasjonene i Elche og Alicante betyr at du kan komme deg raskt og enkelt hvis du har lyst til å reise.

Lagre
NøkkelferdigLeilighet
Pris: €165,000Størrelse: 65 m2 Bebygd
Reference: Arenales Playa 9Soverom: 2
Bad : 1Terrasse: 14 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: Pre installertGarasje: Underjordisk
Porch: NeiFelles basseng
Nær strandenNær butikker
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.