3 Soverom Villa i Dolores, Costa Blanca Syd €249,000

Andre modeller av denne boligen

3 Soverom Hjørnehus i Dolores

  • €249,000
  • Ny
  • 3 Bad
  • 3 Soverom
  • Størrelse: 136 m2 Bebygd
  • Privat basseng
  • Nær butikker

Få mye for pengene i et stille område - helårsbolig?

Et nytt kompleks med innovative boliger og villaer. De tilbys i tre modeller og ligger i Dolores, en typisk spansk småby syd for Alicante. Eiendommene inneholder 3 doble soverom, alle med garderobe. Det er 3 baderom (2 ensuite). Det er et velinnredet moderne kjøkken og en åpen stue-/spisestue løsning. Her kan man gå ut til en privat pool og ferdig opparbeidet hage for å nyte Middelhavsklimaet året rundt.
Dolores ligger i hjertet av Vega Baja, bare 10 minutter fra de flotte sandstrendene ved La Marina og Guardamar. Dolores tilbyr mange lokale servicetilbud, inkludert supermarkeder, barer, restauranter, medisinsk senter, rådhus, skoler og sportsfasiliteter. Det er daglig/ukentlig marked i bysentrum. Dolores er en stille, men sosial og trygg by, sentralt plassert syd for Alicante, og er et ideelt sted for å bo hele året. Lett tilgang til motorveien AP-7, sikrer god adgang til resten av Costa Blanca. Det er ca 15 minutter til Elche og Torrevieja., til flyplassen i Alicante er det 25 minutter.

Lagre
NyVilla
Pris fra: €249,000Størrelse: 129 m2 Bebygd
Reference: Paris IVSoverom: 3
Bad : 3+ 1Terrasse: 21 m2
Elevator: NeiLand: 216 m2
Kjeller: NeiAir condition: Pre installert
Hvitevarer: NeiGarasje: Parkering på tomten
Porch: 13 m2Privat basseng
Nær butikkerEnergi vurdering: B
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.