3 Soverom Villa i Benijofar, Costa Blanca Syd €229,900

Elegante villaer i Benijofar

Nybygg moderne stil villaer med 3 soverom 2 bad, som ligger i utkanten av Benijofar landsbyen på Costa Blanca. Mange av funksjonene, selv om de er tradisjonelle, er laget med det aller siste innen materialer og energibesparende / bærekraftige funksjoner og materialer.
Biseri villaene er på en privat utvikling med off road parkering for hver eiendom, og alle husene har en stor hage / tomt som gir plass for et stort basseng og terrasse. Dette er også en veldig praktisk eiendom med soverom i første etasje med garderobe, det perfekte hvilestedet for enhver familie.
Denne sjarmerende eiendommen kan også nyte et stort takterrasse med godt over 35 m2, dersom man ønsker det, noe som gjør det til et av kontaktpunktene i huset for å nyte utsikten til de fantastiske omgivelsene og appelsinlundens.
Benijofar ligger bare en 10-minutters kjøretur fra Guardamars lange hvite sandstrender, og en 20 minutters kjøretur fra Alicante flyplass med regelmessige flyreiser fra hele Europa.
Villas Biseri ligger like utenfor hovedgaten i byen, så alle fasiliteter ligger en kort spasertur unna; barer, restauranter, banker, apotek, medisinsk senter, rådhus, skole osv. ... gjør det til et av de perfekte stedene å finne et nytt hjem på Spanias Costa Blanca.

Lagre i mine boliger
Ny VILLAPris fra: €229,900
Størrelse: 116 m2 BebygdReference: Villa Biseri
Soverom: 3Bad : 2+ 1
Terrasse: 8 m2Elevator: Nei
Land: 216 m2Kjeller: Nei
Air condition: Pre installertHvitevarer: Nei
Garasje: Parkering på tomtenPorch: Nei
Privat basseng (optional)Nær butikker
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.
Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.