2 Soverom Leilighet i Gran Alacant, Gran Alacant - Santa Pola, Costa Blanca Syd €125,000

Meget prisgunstige leiligheter i Gran Alacant.

Bahia Playa er et boligområde bestående av leiligheter som ligger i Gran Alacant-området. I dette nye boligområdet finner du leiligheter med 2 soverom og 2 bad. Eiendommene har en underjordisk parkering og bod inkludert i prisen. Det er også en heis, felles svømmebasseng, store grønne områder og grillplass. Fra de romslige terrassene på leilighetene kan du nyte utsikten over bassengområdet. Et utmerket alternativ hvis du er ute etter flotte leiligheter til gode priser.
Gran Alacant er et boligområde som tilhører Santa Pola, dannet av en rekke urbanisasjoner og en rekke tjenester. Det er preget av å ha to hovedområder: en ved inngangen fra N-332, med nyere og mer moderne konstruksjon, og der et stort kommersielt område ligger; og en annen, nærmere stranden i Arenales, og som tilbyr et utvalg av restauranter og små butikker. Den har utmerket kommunikasjon, slik at du kan glemme bilen og heller gå til stranden, siden den har et monitog som forbinder hele området. Hvis du trenger det, har du også flere alternativer for å kunne reise til Alicante, Santa Pola og flyplassen.

Lagre
NøkkelferdigLeilighet
Pris: €125,000Størrelse: 76 m2 Bebygd
Reference: Bahia PlayaSoverom: 2
Bad : 2Terrasse: 11 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: Pre installertGarasje: Underjordisk
Porch: NeiFelles basseng
Nær butikkerEnergi vurdering: C
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.