3 Soverom Villa i Villamartin, Orihuela Costa, Costa Blanca Syd €385,000

Store og elegante villaer ved Villamartin, med 3 soverom

Villamartin 10 er et sett med frittliggende villaer av utmerket kvalitet, som ligger i Villamartin, Orihuela Costa. I Villamartin 10, vil du nyte romslige villaer med tre soverom, tre bad, 1 toalett, fullt utstyrt moderne kjøkken, stor åpen stue / spisestue, og med mulighet for kjeller. Alle villaene har et stort tomt med hage og privat basseng, terrasse fra første etasje og stort takterrasse, hvor du kan nyte Middelhavssolen hele året.
Villamartín er trolig det beste boligområdet Orihuela Costa, da det har et bredt spekter av fasiliteter, inkludert et stort utvalg av supermarkeder, restauranter og shoppingområder, som for eksempel Zenia Boulevard kjøpesenter. Den har en golfbane av internasjonal prestisje, og er en privilegert enklave mindre enn 4 km. fra strendene i La Zenia, Cala Cerrada og Cala Capitan.

Lagre
NyVilla
Pris fra: €385,000Størrelse: 125 m2 Bebygd
Reference: Villamartin 10Soverom: 3
Bad : 3+ 1Terrasse: 20 m2
Solarium: 42 m2Elevator: Nei
Land: 182 m2Kjeller: Ja
Air condition: JaHvitevarer: Ja
Garasje: Parkering på tomtenPorch: 10 m2
Privat bassengNær butikker
MøblertEnergi vurdering: C
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.