3 Soverom Villa i Pinar de Campoverde, Costa Blanca Syd €245,990

Moderne villaer med 3 soverom i Pinar de Campoverde

Disse villaene består av tre doble soverom, to bad (ett en-suite), fullt utstyrt moderne kjøkken med frokostbar og åpen stue / spisestue, som fører til en stor flislagt terrasse og privat svømmebasseng som ligger på forsiden av huset, og til trappene til takets solarium. Hele villaen er fordelt på ett nivå. Disse hjemmene er designet med maksimalt lys og er bygget til de høyeste standardene med beste kvalitet inventar og materialvalg som brukes overalt.
Pinar de Campoverde er en landsby som ligger på en skogkledd åsside, 8 km. inn i landet med utsikt til Middelhavet.
Det tradisjonelle sentrum av landsbyen er basert på den to kilometer lange Avenida del Pino som går fra hovedveien Pilar de la Horadada til de kommunale idrettsområdene (Polideportivo) på Río Seco. Denne stripen har mange barer, restauranter og butikker. Det er også et medisinsk senter og veterinær. På søndag er det et lite gatemarked i sentrum av landsbyen, nær den frie parkeringsplassen.
I det nye området, som ligger vest for landsbyen, er det et annet forretningsområde øverst i landsbyen med apotek og noen barer og butikker, som har fantastisk utsikt.
Byen ligger 20 minutters kjøring fra Murcia (San Javier) flyplass og mindre enn 1 time fra Alicante.
Sør-vest for landsbyen er den berømte Rio Seco naturparken hvor du kan gå langs elvenes (vanligvis tørre) nund. Det er en spektakulær kløft skåret ut av vannet over tusen år, gjennom den gule sandstenen.
15 minutters kjøring fra Pinar de Campoverde tar deg til flere strender; med 4 km sandstrender som strekker seg fra El Mojon til Mil Palmeras, inkludert en liten, pen bukt ved Torre de la Horadada hvor det også er en marina.

Lagre
NyVilla
Pris fra: €245,990Størrelse: 108 m2 Bebygd
Reference: Vistas El Castillo IISoverom: 3
Bad : 2Solarium: 57 m2
Elevator: NeiLand: 306 m2
Kjeller: NeiAir condition: Pre installert
Hvitevarer: JaGarasje: Parkering på tomten
Porch: NeiPrivat basseng
Nær butikkerHandikapvennlig
Energi vurdering: BSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.