2 Soverom Rekkehus i Villajoyosa, Costa Blanca Nord €286,500

Andre modeller av denne boligen

3 Soverom Rekkehus i Villajoyosa

  • €485,000
  • Ny
  • 3+ 1 Bad
  • 3 Soverom
  • Størrelse: 177 m2 Bebygd
  • Felles basseng
  • Nær stranden
  • Nær butikker

Flotte leiligheter og rekkehus nærme stranden ved Villajoyosa

Aqua er første fase av Allonbay. Det er 71 boliger i dette anlegget. Det er leiligheter med ett soverom, rekkehus og Penthouseleiligheter med privat basseng. Rekkehusene er med 2 eller 3 soverom og 2 eller 3 bad, og er i forskjellige størrelser med forskjellige utforminger, og de har alle sine egne private hager og store terrasser.
Disse boligene er utformet for å få mest mulig ut av havsutsikten, hvor fred og privatliv til hvert hjem er garantert. Alle detaljer har blitt nøye studert i dette prosjektet for å få den beste utsikten fra hver orientering. Ulike typer er omhyggelig utformet som eksklusive boliger: rekkehus, leilighet og penthouse, alt i ett kompleks, og med store terrasser med utsikt over Middelhavet.
Boligene er bygget med førsteklasses materialer som termisk isolasjon, Porcelanosa, Saloni fliser ... Peerless i design med romslige terrasser for å ta den praktfulle havutsikten. Alle de elegante hvite tårnblokkene har bare seks etasjer, og det er store grønne områder mellom dem alle. Dette er alt tilgjengelig med maksimal sikkerhet takket være et videoovervåkningssystem.
Egenskaper med store terrasser og havutsikt, slik at du kan se på soloppgangen uten noen eller noe i veien, uten støy eller trafikkork.
Anlegget ligger bare 100 meter fra sjøen. Det er en jomfruelig strand med krystallklart vann, trær og palmer for skygge ved stranden. Det er et rolig og fredelig sted som ligger mellom byene Villajoyosa og Benidorm, med alle nødvendige eller tenkelige tjenester bare 4 minutter fra denne virkelige oase av lys. Villajoyosa ligger kun 2 km unna, det er en nydelig middelhavsby med mye sjarm, tjenester, god mat, tradisjonelle lokale feiringer og mye mer å oppdage. Benidorm ligger 4 km unna, det er en moderne og kosmopolitisk by, og det er et internasjonalt referansepunkt for turisme som har alt du kan trenge: Sykehus, skoler, fritid, gastronomi, fornøyelsesparker, golf, dykking og mye mer.
Allonbay ligger 10 minutter fra de beste nasjonale golfbanene og 20 minutter fra Alicante internasjonale lufthavn.

Lagre
NyRekkehus
Pris fra: €286,500Størrelse: 89 m2 Bebygd
Reference: Aqua AllonbaySoverom: 2
Bad : 2+ 1Terrasse: 9 m2
Terrasse (2): 6 m2Garden: 18 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: JaHvitevarer: Ja
Garasje: UnderjordiskPorch: 2 m2
Felles bassengNær stranden
Nær butikker1. Linje mot stranden
SjøutsiktEnergi sertifikat
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.