3 Soverom Leilighet i Los Dolses, Orihuela Costa, Costa Blanca Syd €230,000

Leiligheter med mye ekstra inkludert

Villamartin Residential Gardens består av 7 bygninger som er syd- eler østvendt. Leilighetene er med 2 eller 3 soverom, stue/spisestue, stort kjøkken med øy og separat vaskerom. De store terrassene gir utsikt mot hagene og fellesområdet ved bassenget. Penthousene har privat takterrasse har også sjøutsikt.
Hver leilighet har en bod og egen parkeringsplass i underetasjen inkludert i prisen. Man har lagt stor vekt på detaljer i konstruksjonsprosessen, likeledes er det lagt like stor vekt på fellesområdene med hager, områder mellom bygninger i dette lukkede komplekset. Hagene er oaser med trær, blomstrende planter og naturgress. Det er 3 basseng, det ene er oppvarmet. Pene lekeplasser fint integrert i miljøet.
Leilighetene er utstyrt med ferdig A/C, hvitevarer, garasje og bod.

Hele Villamartinområdet utvikler seg raskt til et ettertraktet bomiljø som er populært. Alle typer tilbud finnes i området, enten det er shopping, spisesteder eller underholdningstilbud. Det er bare 5 minutter til de vakre strendene på Orihuela Costa, som Cabo Roig, La Zenia og Campoamor. Her kan man nyte det gode klimaet og det varme vannet. Villamartin området har egen golfbane og bare noen minutter unna finner man 3 andre baner.
Det er gode kommunikasjoner til områdene rundt via et godt utbygget veinett. Alicante flyplass er ca 45 minutter unna, mens San Javier er ca 20 minutter unna.

Lagre
NyLeilighet
Pris fra: €230,000Størrelse: 122 m2 Bebygd
Reference: Villamartin Gardens IISoverom: 3
Bad : 2Terrasse: 24 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: JaHvitevarer: Ja
Garasje: UnderjordiskPorch: Nei
Felles bassengNær butikker
SjøutsiktEnergi vurdering: C
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.