3 Soverom Rekkehus i Monforte del Cid, Costa Blanca Nord €193,000

Store rekkehus i Monforte del Did. 3 soverom og 2+1 bad. Felles basseng. Ved Alenda Golf

Dette private komplekset med vakre 3 soveroms rekkehus kombinerer det rolige området på Alenda Golf Course med et mer livlig natteliv på stranden, som er lett tilgjengelig på bare 15 minutter.
Alle Kiruna residencial rekkehus inkluderer fullt utstyrt kjøkken utstyrt med keramisk kokeplate, avtrekksvifte og en ovn. De har også aircondition / oppvarming enheter, forhåndsinstallasjon av individuelle gass radiatorer og komplett garderober i alle soverom. Kiruna Residencial Homes har også en hage og privat parkering. Kiruna boligkompleks har en rekke private hager, et felles svømmebasseng, et klubbhus, en tospråklig engelsk - spansk skole og et supermarked.
Perfekt for servering hele dagen, er terrassene enten omgitt av den spektakulære Sierra de las Aguilas-fjellene, eller den fantastiske utsikten over golfbanen.
Takket være det herlige året rundt klimaet og fantastiske fasiliteter, er Costa Blanca et perfekt område for ikke bare å spille golf, men også å investere i en golfbolig. Det er over 15 golfbaner i nærheten, som El Patio Golf Club, som ligger bare 3 kilometer fra Alicante, og designet av Severiano Ballesteros, og Font del Llop Golf Club, nær Alenda. Alenda Golf Club, er en 18-hulls bane med egen pitch og putt bane.
Komplekset ligger ved Alenda Golf Club, et fredelig område omgitt av vakker utsikt, og kun 15 minutter fra Alicante sentrum og gylne strender. Elches berømte palmehage, som nå er med på verdensarvlisten, ligger bare 8 minutter unna.
Fjellene Sierra de las Águilas og Sierra del Cid tilbyr et fantastisk bakteppe og lar beboere nyte den fantastiske utsikten, naturvandringer og til og med fugletitting. Den historiske landsbyen Monforte del Cid ligger også i nærheten, og tilbyr et utvalg av lokale fasiliteter. Det er bare 15 minutter til de gyldne strendene i Alicante, Alicante flyplass og byen Elche.
Alicante internasjonale flyplass, med i gjennomsnitt 11 millioner besøkende i året, ligger kun 10 minutter fra Kiruna residencial, med forbindelser til Storbritannia og mange andre europeiske hovedsteder. Euromed høyhastighetstog har regelmessige forbindelser med Barcelona og Valencia, og AVE med Madrid, og havnene i Alicante inngår i Middelhavets cruiseskip.
Det er også et lett tilgjengelig veinett, med motorveien A7 som forbinder komplekset med resten av Spania og Frankrike.

Lagre
NøkkelferdigRekkehus
Pris: €193,000Størrelse: 105 m2 Bebygd
Reference: 0Soverom: 3
Bad : 2+ 1Terrasse: 14 m2
Solarium: 51 m2Garden: 26 m2
Elevator: NeiKjeller: Nei
Air condition: JaGarasje: Parkering på tomten
Porch: NeiFelles basseng
Nær butikkerNær golfbane
Energi vurdering: BSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.