2 Soverom Hjørnehus i Daya Vieja, Costa Blanca Syd €211,300

Andre modeller av denne boligen

3 Soverom Hjørnehus i Daya Vieja

  • €236,300
  • Ny
  • 3 Bad
  • 3 Soverom
  • Størrelse: 144 m2 Bebygd
  • Privat basseng
  • Nær butikker

Moderne hjørnehus med privat basseng.

Novomar5 er et boligkompleks av hjørnehus med private bassenger på tomter fra 180 m2, og som ferdigstilles i førsteklasses kvalitet.
Husene har 2 soverom og 2 bad, stue, kjøkken, solarium og et privat svømmebasseng. Det er også mulighet for et tredje soverom med bad ovenpå, med en intern trapp og tilgang til solarium. Alle soverommene tilbyr privatliv og er utstyrt med alt du trenger, så som bad, TV-kontakt, fiberoptisk linje, kontinuerlig ventilasjon og direkte tilgang til svømmebassenget. Spisestuen er i hjertet av huset. Et romslig, innbydende og koselig område som er egnet for flere formål. Kvalitet og designmaterialer kombinert med koselig og romslig innkvartering i alle rom. Etterbehandlingen er designet for å skape et naturlig og varmt miljø, noe som gjør hvert øyeblikk du liker hjemme, en unik opplevelse. Slapp av i ditt eget svømmebasseng og nyt omgivelsene til Vega Baja-samfunnet, det vakre miljøet som domineres av natur, sollys og deilig Middelhavsmat.
Boligen ligger i en koselig kommune, Daya Vieja, kun 8 minutter fra noen av de beste strendene på Costa Blanca. Bare noen få minutter med bil fra disse eksklusive villaene finner du de prestisjetunge golfklubbene La Marquesa, Villamartin og La finca. Grønne omgivelser for å gi deg et avslappet samfunnsliv utendørs, inkludert alle de tjenestene du trenger for å sikre trivsel.
Landsbyen har alle nødvendige tjenester for dagliglivet, for eksempel legekontor, apotek, butikker og restauranter, i tillegg til å være svært nær større byområder som Almoradí eller Guardamar.
I området er det omfattende sports- og fritidsaktiviteter: hoteller, kommersielle sentre, restauranter, to badeland, tre golfbaner, ridning, tennisbaner, vannsport, etc.

Lagre
NyHjørnehus
Pris fra: €211,300Størrelse: 107 m2 Bebygd
Reference: Novomar 5Soverom: 2
Bad : 2Solarium: 37 m2
Land: 183 m2Kjeller: Nei
Air condition: Pre installertHvitevarer: Ja
Garasje: Parkering på tomtenPorch: 9 m2
Privat bassengNær butikker
Energi vurdering: CSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.