2 Soverom Hjørnehus i Denia, Costa Blanca Nord €255,000

Moderne hjørnehus i Denia

Residential Tossal Gross, bestående av 44 hjørneeiendommer med 2 eller 3 soverom med 3 bad. Første etasje med stor stue, kjøkken med øy og direkte tilgang til hagen, toalett og med mulighet for et tredje soverom.
I andre etasje finner du 2 doble soverom, begge med bad i suite, et av de med egen terrasse. Med en ekstern trapp har man tilgang til solarium med vakker utsikt til Montgo og Denia. Privat parkering for to biler i tomten. Urbanisering med felles svømmebasseng, grønne områder og lekeplass for barn.
Ligger kun 5 minutter fra byområdet Denia med utsikt over Montgo og slottet i Denia, unike boliger for design, kvalitet og beliggenhet.
Denia er kjent for det vakre landskapet og det naturlige miljøet, med en blanding av lange sandstrender og spektakulære steinete bukter og ikke glemme de mange fantastiske restaurantene for å smake på det lokale kjøkkenet.

Lagre
NyHjørnehus
Pris fra: €255,000Størrelse: 131 m2 Bebygd
Reference: Tossal GrossSoverom: 2
Bad : 2+ 1Solarium: 38 m2
Elevator: NeiLand: 154 m2
Kjeller: NeiAir condition: Pre installert
Hvitevarer: NeiGarasje: Parkering på tomten
Porch: NeiFelles basseng
Nær butikkerEnergi vurdering: D
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.