3 Soverom Villa i Los Alcazares, Costa Cálida €250,000

360 Tour
Property video
Beliggenhet

Luksus villaer med meget god beliggenhet

Residencial Sinergia VI er et luksus kompleks med 41 frittstående villaer i sentrum av byen Los Alcazares. De flotte strendene ligger bare ca 400 m unna. Eiendommene er på to etasjer med takterrasse. Det er tre doble soverom ( noen med 4 soverom ), alle med innebygde garderobeskap. Hoved-soverommet har stor terrasse. Det er to bad med gulvvarme. Det er fullt utstyrt kjøkken med barløsning, alle hvitevarer er inkludert. Stue/spisestuen er romslig med store vindusflater, herfra kommer man ut på en stor flislagt hage med et privat basseng. På toppen finner man en romslig takterrasse med "sommerkjøkken". Hver eiendom har egen garasje og bod i kjelleren.

Los Alcázares, befinner seg på bredden av Mar Menor. Det er en liten by med 7 km kystlinje, som tilbyr utallige sportsmuligheter året rundt. Inne 4 km er det tre prestisje fylte golfbaner. La Roda, La Serena og Mar Menor Golf Resort. Det lett adkomst via AP-7 og N-332. San Javier flyplass (Norwegian) bare 5 km unna.

Lagre
NyVilla
Pris fra: €250,000Størrelse: 90 m2 Bebygd
Reference: Sinergia VISoverom: 3
Bad : 2Terrasse: 20 m2
Solarium: 40 m2Elevator: Nei
Land: 123 m2Kjeller: Nei
Air condition: Pre installertHvitevarer: Ja
Garasje: UnderjordiskPorch: Nei
Privat bassengNær stranden
Nær butikkerEnergi vurdering: B
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.