2 Soverom Leilighet i Los Dolses, Orihuela Costa, Costa Blanca Syd €168,000

Fantastiske leiligheter ved La Zenia Boulevard, med 2 eller 3 soverom

De romslige leilighetene på Gala består av enten 2 soverom med 1-2 bad, eller 3 soverom med 2 bad. Leilighetene i første etasje har en uteplass terrasse og hage. Å bo i øverste etasje betyr at du vil ha en stor utendørs terrasse i tillegg til en takterrasse. Sistnevnte har masse plass til å installere et boblebad der du kan slappe av, og tilstøtende dusjer for å kjøle seg ned. Hvorfor ikke ta med en grillstasjon for å grille noen saftige burgere med dine kjære mens du ser på den blå horisonten.
Store firkantede terrasser dominerer dette komplekset, med lett tilgang til den nærliggende stranden. De moderne leilighetene omgir et stort svømmebasseng for voksne, som ligger i tilknytning til barnebassenget. Du kan også ta en forfriskende dukkert i en av de to boblebadene, hver med kapasitet for 4-6 personer. For litt sosial sport i solen er det to bowling greener der du kan nyte en runde petanque. Barnene vil ha en lekeplass utstyrt med runser i tillegg til sitt eget barnebasseng. On-site toaletter vil være veldig praktisk å unngå å måtte haste innendørs hver gang naturen ringer.
Ta tak i håndkleet ditt og gå til Playa Flamenca for å få din gyldne brunbrun. Denne vakre stranden, så vel som nærliggende La Zenia-stranden, har begge blitt tildelt Blue Flag-status. Du kan forvente rent vann og et stort utvalg av tjenester, inkludert parkeringsfasiliteter, lekeplass for barn, toaletter og en livredder-bemannet Røde Kors stasjon. Alt du trenger for en morsom dag ute med familien.
Gala ligger i et privilegert område av Orihuela Costa blant villaeiere på grunn av sin enkle tilgang til daglige tjenester. Zenia Boulevard kjøpesenter ligger en kort spasertur unna dørstokken din, med et stort utvalg av high street-merker og butikker til gode priser. Det har også mange spisesteder, buffeer og kafeer med internasjonal mat. Torrevieja Hospital ligger bare en 12-minutters kjøretur fra hjemmet, med et team flerspråklig personale for å møte dine medisinske behov.

Lagre
NøkkelferdigLeilighet
Pris: €168,000Størrelse: 75 m2 Bebygd
Reference: GalaSoverom: 2
Bad : 1Terrasse: 14 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: Pre installertPorch: Nei
Felles bassengNær butikker
SjøutsiktEnergi sertifikat
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.