2 Soverom Leilighet i Sierra Cortina, Benidorm, Costa Blanca Nord €224,900

Andre modeller av denne boligen

3 Soverom Leilighet i Sierra Cortina

  • €290,900
  • Ny
  • 2 Bad
  • 3 Soverom
  • Størrelse: 101 m2 Bebygd
  • Felles basseng
  • Handikapvennlig
  • Sjøutsikt

Elegante leiligheter i Sierra Cortina med 1 eller 3 soverom, og store terrasser

Seascape Resort er et kompleks av luksuriøse boliger med utsikt mot en vakker horisont, Middelhavet. Alle leilighetene er designet med en smart design, som gjør det mulig å optimalisere dag- og nattsonene, samt innvendige og utvendige mellomrom for å gjøre livet ditt mer komfortabelt.
Feriestedet består av leiligheter med 2 eller 3 soverom og 2 bad med store terrasser og underjordisk garasje. Alle er utstyrt med den mest moderne teknologien for å øke komforten: aero termisk klimastyring, smart postkasse, termisk og akustisk isolasjon, etc. Dessuten er det verdt å nevne de gode fellesarealene som svømmebassenget, treningsstudioet, idrettsbanene, barneområde, hager, blant andre.
Seascape Resort er designet slik at du kan nyte hele tiden: store grønne områder, idrettsbaner, minigolf, boules, padle, treningsstudio, utendørs basseng og innendørs oppvarmet basseng, boblebad, badstue, lekerom, gourmetrom.
Everyplace er også tilgjengelig for personer med nedsatt mobilitet. Du vil leve fredelig på et sted med privat sikkerhet.
Seascape Resort ser på Benidorms bukt, og tilbyr deg en privilegert utsikt og livet til en livlig by, kjent for underholdning, handel, og en stor kilde til kulturtilbud og et stort utvalg av internasjonale restauranter.
40 minutter fra den internasjonale flyplassen i Alicante og høyhastighets togstasjonen. Seascape Resort er nærmere enn du noensinne kunne forestille deg.

Lagre
NyLeilighet
Pris fra: €224,900Størrelse: 78 m2 Bebygd
Reference: Seascape ResortSoverom: 2
Bad : 2Terrasse: 55 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: JaHvitevarer: Ja
Garasje: UnderjordiskPorch: 6 m2
Felles bassengHandikapvennlig
SjøutsiktEnergi vurdering: B
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.