3 Soverom Villa i La Zenia, Orihuela Costa, Costa Blanca Syd €695,000

Fine eneboliger med takterrasse

Frittliggende familiehus med privat svømmebasseng og hage bestående av to etasjer i La Zenia. Første etasje er fordelt på gang, stor stue-spisestue, kjøkken med fullt sett med innebygde hvitevarer og fullt utstyrt vaskerom med oppbevaring, gjeste toalett, et hovedsoverom med eget bad og en overbygd terrasse. Det er en privat parkeringsplass med automatisk skyveport for kjøretøy og privat hage helt ferdig, inkludert anlagte områder med trær og automatisk vanning med privat svømmebasseng.
I første etasje er det to soverom med eget bad og trapp med tilgang til privat solarium med fin havutsikt.
La Zenia er et berømt område som ligger på Costa Blanca, som er en del av Orihuela-kysten. La Zenia har en fin blå flagg strand med flotte fasiliteter for både familier med barn, og de som leter etter vannsport. Det finnes et godt utvalg av butikker og fasiliteter, inkludert et apotek, bank, et velutstyrt supermarked og et godt utvalg av barer og restauranter. Det er tre flotte golfbaner i nærheten: Villamartin, Campoamor og Las Ramblas. Innen rekkevidde er Orihuela Costa Resort Complex med sine fremragende fritidsfasiliteter, inkludert et olympisk størrelse svømmebasseng, tennis, squash, et velutstyrt treningsstudio, bowling og en bar og restaurant.
Det omkringliggende landskapet er rikelig med vakre appelsin og sitronlunder, og i nærheten finner du to innsjøer hvor flamingoer og andre fugler rangerer.
Det er et godt plassert feriested, slik at du kan fly til Alicante eller Murcia flyplasser, som begge er henholdsvis 30 og 20 minutters kjøring fra La Zenia. Den travle byen Torrevieja ligger bare en ti minutters kjøretur unna, med sitt store utvalg av muligheter for å spise og drikke, en travel marina og et livlig kveldsmarked.

Lagre
NyVilla
Pris fra: €695,000Størrelse: 208 m2 Bebygd
Reference: Villa TurmalinaSoverom: 3
Bad : 3+ 1Solarium: 36 m2
Elevator: NeiLand: 600 m2
Kjeller: NeiAir condition: Ja
Hvitevarer: JaGarasje: Parkering på tomten
Porch: NeiPrivat basseng
Nær strandenNær butikker
SjøutsiktEnergi vurdering: B
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.