3 Soverom Leilighet i Gran Alacant, Gran Alacant - Santa Pola, Costa Blanca Syd €185,000

Flotte og moderne leiligheter på Gran Alacant. 2 eller 3 soverom

Lomas de Carabassi er et praktfullt boligkompleks designet for å maksimere solen og den utrolige utsikten over Middelhavet.
Leilighetene har enten 2 eller 3 soverom, de har alle enten en stor terrasse eller solarium, innebygde garderober i alle soverom, varm / kald aircondition, gulvvarme på badene, og du har også mulighet til å tilpasse din leilighet ved å velge mellom de forskjellige dekorative og innredningsmulighetene.
Komplekset har et svømmebasseng, sammen med to boblebad (også oppvarmet), store hager, treningsutstyr, chill-out område, parkering for sykler og sikkerhet inngang med videoovervåkningssystem.
Den utmerkede beliggenheten til dette anlegget gjør det ideelt å nyte 8 km med fine sandstrender og den vakre promenaden som ligger foran denne utviklingen.
Det ligger ved siden av det kommunale idrettsanlegget og markedets fasiliteter; Det har også nært kommersielt område på Scandinavia Avenue, kommunale kontorer, ambulatoriske, park og barneområde, barer, restauranter, apotek og til og med bussholdeplass og taxiholdeplass.
Det ligger bare 10 km fra Alicante flyplass, 14 km fra Alicante selv, og ligger nær El Clot de Galvany Nature Park, som er hjemsted for et bredt utvalg av planter og trekkfugler.

Lagre
NøkkelferdigLeilighet
Pris: €185,000Størrelse: 79 m2 Bebygd
Reference: Lomas del CarabassiSoverom: 3
Bad : 2Terrasse: 16 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: JaGarasje: Valgfritt
Porch: NeiFelles basseng
Nær strandenNær butikker
SjøutsiktEnergi sertifikat
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.