Klikk for å se intervjuet med Antonio Vidal, rådgiver for strender og marked i Torrevieja

2 Soverom Maisonette i Ciudad Quesada, Costa Blanca Syd €475,000

Area video
Beliggenhet

Andre modeller av denne boligen

4 Soverom Maisonette i Ciudad Quesada

  • €599,000
  • Ny
  • 3+ 1 Bad
  • 4 Soverom
  • Størrelse: 249 m2 Bebygd
  • Privat basseng
  • Nær golfbane
  • Sjøutsikt

Elegante og moderne leiligheter i Ciudad Quesada, med 3 soverom

Nytt boligområde med flere modeller tilgjengelig for å velge mellom. Leilighetene i første etasje med tomt eller andre etasje med solarium, og heis. Alle med 3 soverom, 2 eller 2. 5 bad (1 av soverommene med eget bad), åpent kjøkken med stue og terrasse. Noen av eiendommene inkluderer privat basseng. Fellesarealer inkluderer utendørs og innendørs svømmebasseng, hager, treningssenter, grill, badstue, hengekøyer og mye mer.
De unike og bærekraftige egenskapene til dette feriestedet er designet for å nyte den fantastiske utsikten mot Guardamar-skylines skyline. En kombinasjon av havutsikt, natur og en luksuriøs livsstil innen gangavstand fra Quesada og Rojales med alle fasiliteter tilgjengelig.
Bærekraftig design, høy kvalitet og den unike beliggenheten skiller leilighetene i Oceanic Luxury Apartments som en av de beste på Costa Blanca.
Massevis av lys og natur, midt i hjertet av Alicante's Vega Baja-region, er Rojales en av de viktigste destinasjonene for turisme på Spanias østkyst. I en privilegert setting ligger Rojales bare 10 minutter fra stranden og har et utmerket kommunikasjonsnett for vei som gir lett tilgang til den internasjonale flyplassen i El Altet innen 35 minutter og Alicante hovedstad, på 45 minutter. Rojales ligger også bare 8 km fra de gyldne sanddynene og de vakre strendene i Guardamar del Segura.

Lagre
NyMaisonette
Pris fra: €475,000Størrelse: 80 m2 Bebygd
Reference: Oceanic Luxury ApartmentsSoverom: 2
Bad : 2Terrasse: 27 m2
Terrasse (2): 13 m2Solarium: 50 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: JaHvitevarer: Ja
Porch: NeiPrivat basseng
Nær golfbaneSjøutsikt
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.