2 Soverom Leilighet i Sierra Cortina, Benidorm, Costa Blanca Nord €258,000

Andre modeller av denne boligen

2 Soverom Leilighet i Sierra Cortina

  • €215,000
  • Ny
  • 2 Bad
  • 2 Soverom
  • Størrelse: 93 m2 Bebygd
  • Felles basseng

Fantastiske leiligheter med 2 eller 3 soverom, i Sierra Cortina

Mediterranean Views II er et privat boligområde, designet for at du skal kunne nyte både sjø og natur, i et av de mest verdsatte områdene på Costa Blanca, Finestrat.
Mediterranean Views II er dannet av 5 blokker med leiligheter, fordelt på bare 57 boliger hvor lyse og koselige rom dominerer. Leilighetene har 2 soverom med 2 eller 3 bad, men for kunder som trenger mer plass er det et valg av 3 soverom som gjelder, i første etasje og i takleilighetene.
Alle hleilighetene har fullt utstyrt kjøkken, åpent mot stuen, hvor et stort vindu gir adgang til den romslige terrassen med glassbalustrade, som gir fantastisk utsikt over fellesarealene til boligområdet, og mot Benidorm-skyline. I tillegg inkluderer de luftkondisjoneringskanaler, gulvvarme på bad, hjemmeautomatiseringssystem, LED-belysning og parkering, blant annet.
Men uten tvil, noe av det mest imponerende er fellesarealene som er tatt vare på i detalj, for å tilby en avslappende atmosfære, perfekt integrert med miljøet. Baksiden av boligområdet, tilbyr et vakkert grønt område, gjennom en vakker lund som har rekreasjonsområder, og som vil tillate deg å ta en rolig spasertur til det store bassengområdet med Wi-Fi. Bassenget stiger i to høyder, som er forbundet med en moderne foss, hvor du kan nyte en forfriskende svømmetur på toppen, eller slappe av i hengekøyeområdet nederst.
I tillegg vil du ha et treningsstudio for å nyte sport, og et spa-område, som gjør at du kan slappe av og ta vare på helsen din.
Hvis det er noe som skiller seg ut på Finestrat, er det det naturlige miljøet. Gamlebyen står ved foten av Puig Campana-fjellet, mens La Cala de Finestrat er stedet der turister som ønsker å nyte stranden. Halvveis mellom havet og fjellet finner vi et av de mest eksklusive boligområdene i Nord-Costa Blanca. Et miljø prikket med villaer og luksuriøse boligområder, for å nyte den eksepsjonelle skyline i Benidorm. Fritidstilbudet i Benidorm, nærhet til strendene og klimaet, gjør Finestrat til et av de mest attraktive reisemålene for de som ønsker å nyte hav og natur.

Lagre
NyLeilighet
Pris fra: €258,000Størrelse: 160 m2 Bebygd
Reference: Mediterranean Views IISoverom: 2
Bad : 3Terrasse: 40 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: JaHvitevarer: Ja
Garasje: UnderjordiskPorch: Nei
Felles bassengEnergi vurdering: B
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.