3 Soverom Hjørnehus i Campello, Costa Blanca Nord €299,900

Andre modeller av denne boligen

3 Soverom Villa i Campello

  • €316,900
  • Ny
  • 2+ 1 Bad
  • 3 Soverom
  • Størrelse: 106 m2 Bebygd
  • Privat basseng (optional)
  • Nær stranden
  • Nær butikker

Moderne villaer i El Campello, Alicante. 3 soverom og 2 bad.

L'Amerador er et nytt anlegg med kun 23 frittliggende villaer i den privilegerte beliggenheten til El Campello, i hjertet av Costa Blanca. Eiendommene består av tre doble soverom (ett i første etasje og to i andre etasje), to bad, separat toalett og åpen kjøkkenløsning / spisestue / stue som fører til en stor flislagt terrasse. Hver eiendom har mulighet til å ha en 50m2kjeller med garasje, samt et valgfritt privat basseng (mot en ekstra kostnad).
Utviklingen er bare et steinkast fra både Alicante og Benidorm, med stranden i L'Amerador og trikken til Alicante sentrum innen gangavstand. El Campello er en tradisjonell fiskerlandsby som tilbyr en variert og attraktiv kyst. Ved siden av havnen og i den gamle fiskerens område går Carrer la Mar-stranden parallelt med gågaten. Med en kystlinje på 23 kilometer strekker El Campello-stranden i sør i mer enn 3 kilometer før sammenslåing til San Juan-stranden. Denne omfattende samlingen av strender, sammen med det eksepsjonelle klimaforhold gjennom hele året, gjør denne enklaven til et ideelt sted for alle typer vannsport.

Lagre
NyHjørnehus
Pris fra: €299,900Størrelse: 106 m2 Bebygd
Reference: L AmeradorSoverom: 3
Bad : 2+ 1Terrasse: 30 m2
Elevator: NeiLand: 234 m2
Kjeller: NeiAir condition: Pre installert
Hvitevarer: NeiGarasje: Parkering på tomten
Porch: NeiPrivat basseng (optional)
Nær strandenNær butikker
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.