2 Soverom Leilighet i La Florida, Orihuela Costa, Costa Blanca Syd €194,900

360 Tour
Property video
Beliggenhet

Moderne leiligheter i La Florida området

Boligområdet består av 12 blokker med 11 leiligheter i hver av dem, store hager og romslige svømmebassenger, samt lekeområder. Du vil også finne et treningsrom og spa-område i anlegget.
Blokkene vil bestå av 2 soverom og 2 bad leiligheter med et bygget areal fra 77m2 og med terrasser fra 20m2 til 75m2, samt parkeringsplass underjordisk.
I Amanecer III skiller seg ut med de romslige fellesarealene, terrassene og lysstyrken på leilighetene. Med en moderne design og et forsiktig minne om kvaliteter, er Amanecer III et utmerket alternativ for de som søker ro uten å gi opp alle tjenester, og samtidig ha stranden innen rekkevidde.
Denne plasseringen er sannsynligvis blandt de beste boligområdene i Orihuela Costa, da det har et bredt spekter av fasiliteter, inkludert et stort utvalg av supermarkeder, restauranter og shoppingområder, som for eksempel Zenia Boulevard kjøpesenter. Den har en golfbane av internasjonal prestisje, og en privilegert enklave mindre enn 4 km. fra strendene i La Zenia eller Cala Capitan.

Lagre
NøkkelferdigLeilighet
Pris: €194,900Størrelse: 77 m2 Bebygd
Reference: Amanecer IIISoverom: 2
Bad : 2Terrasse: 20 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: JaGarasje: Underjordisk
Porch: NeiFelles basseng
Nær butikkerMøblert
Energi vurdering: CSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.