2 Soverom Leilighet i La Florida, Orihuela Costa, Costa Blanca Syd €162,900

Flotte leiligheter i La Florida, med 2 eller 3 soverom

Amanecer VI er et privat boligområde i lyse, moderne designleiligheter med 2 og 3 soverom, i Orihuela Costa.
Utviklingen tilbyr dessuten romslige grønne områder og svømmebasseng. I tillegg er det en underjordisk parkering og bod.
I Amanecer VI skiller vi ut de romslige fellesarealene, terrassene og lysstyrken på leilighetene. Med et moderne design og et forsiktig minne om kvaliteter, er denne leiligheten et utmerket alternativ for de som søker ro uten å gi opp å ha alle tjenestene og samtidig ha stranden innen rekkevidde.
Plasseringen er sannsynligvis et av de beste boligområdene i Orihuela Costa, da det har et bredt spekter av fasiliteter, inkludert et stort utvalg av supermarkeder, restauranter og shoppingområder, som for eksempel Zenia Boulevard kjøpesenter. Den har en golfbane av internasjonal prestisje, og en privilegert enklave mindre enn 4 km. fra strendene i La Zenia, Cala Cerrada og Cala Capitan.
Lokalområdet tilbyr beboere en overflod av fasiliteter som den berømte Villamartin golfbanen, sammen med mange andre prestisjetunge baner bare en kort kjøretur unna. Det har også en rekke kjøpesentre og ligger nær det nye kjøpesenteret, La Zenia Boulevard. Med torget i Villamartin hvor vi har et bredt utvalg av restauranter for deg å prøve og nyte måltidet i overdådige omgivelser - alt dette bare kort avstand fra de beste strendene og marinaene langs Orihuela Costa. Bare 20 minutter fra Murcia flyplass og 40 minutter til Alicante flyplass.

Lagre
NøkkelferdigLeilighet
Pris: €162,900Størrelse: 67 m2 Bebygd
Reference: 0Soverom: 2
Bad : 2Terrasse: 7 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: JaGarasje: Underjordisk
Porch: NeiFelles basseng
Nær butikkerMøblert
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.