3 Soverom Villa i Javea, Costa Blanca Nord €615,000

Luksus villa med flott design

Mindre enn 1 kilometer fra Middelhavet finner du disse fantastiske La Cala villaene med 3 soverom og 2 eller 3 bad i Javea på en 1.000 m 2 tomt.
Når du kommer inn i villaen finner du det åpne kjøkkenet, spisestue og stue på mer enn 57 m 2 på høyre side. Fra kjøkkenet har du tilgang til et praktisk oppbevarings- og vaskerom. Ved siden av kjøkkenet gir brede glidende vinduer tilgang til en koselig og praktisk overbygd veranda på 44 m 2 . Her finner du et utendørs kjøkken med grill. Ved siden av spisestuen finner du et annet skyvevindu som fører deg til et mindre område mot terrassen. Det store skyvevinduet gir mye naturlig lys inn i villaen.
På venstre side av terrassen finner du 3 soverom og bad. De to doble soverommene på 12 m 2 har innebygde garderober. De deler et bad. Master bedroom på 25 m 2 har eget bad og direkte tilgang til hagen og terrassen.
Villaene har et privat svømmebasseng på 35 m 2 og er bygget til en meget høy standard med mange spesielle funksjoner.
Sør for Denia og på den andre siden av Montgo Mountain finner du Javea. Javea ligger mellom to steinete nes som har gjort Javea veldig populær blant turister. Nær 30.000 innbyggere finnes i Javea, rundt halvparten av dem er utlendinger. På grunn av fjellene og mange klipper rundt Javea finner du mange mindre flotte strender.

Lagre
NøkkelferdigVilla
Pris: €615,000Størrelse: 152 m2 Bebygd
Reference: Villas La CalaSoverom: 3
Bad : 2Terrasse: 37 m2
Land: 1001 m2Kjeller: Nei
Air condition: JaGarasje: Parkering på tomten
Porch: 40 m2Privat basseng
Nær strandenNær butikker
MøblertEnergi vurdering: B
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.