3 Soverom Villa i Sucina, Costa Cálida €399,500

Romslige villaer nær spansk småby

Disse fantastiske moderne villaene med 3 soverom (alle ensuite) og 4 bad boliger ligger i et boligområde i hjertet av Sucina (Murcia). Det bygges 8 individuelle eiendommer hver med sitt eget private basseng.
Disse planlagte villaene ligger på 2 nivåer og består av en stor romslig åpen stue med spisestue, separat vaskerom, liten garderobe og kjøkken med frokostbar - utstyrt med moderne design innredning og hvitevarer.
De 3 doble soverommene alle har eget bad med garderober, et i første etasje og to ligger i annen etasje med en stor privat terrasse - tilgang tilgjengelig fra grunnplan uten å gå inn i soverommene.
Utenfor eiendommen er det en sjenerøs hage med parkeringsplass og privat basseng.
Dette prosjektet med private boliger ligger i et boligområde - nær alle fasiliteter, gangavstand til parkområder, det største sentrum (8 minutters gange) med en rekke barer, butikker og restauranter. Mar Menor og alle fasilitetene den har å tilby er bare 20 minutter unna, det er mange golfbaner i nærheten, og den nye Murcia internasjonale flyplassen i Corvera ligger bare 25 minutter unna.

Lagre
NyVilla
Pris fra: €399,500Størrelse: 138 m2 Bebygd
Reference: Villa CristinaSoverom: 3
Bad : 3+ 1Terrasse: 15 m2
Elevator: NeiLand: 343 m2
Kjeller: NeiAir condition: Ja
Hvitevarer: JaGarasje: Parkering på tomten
Porch: 8 m2Privat basseng
Nær butikkerEnergi sertifikat
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.