3 Soverom Villa i Aguilas, Costa Cálida €256,000

Eneboliger nært golf og strand

Urbanisasjonen består av 14 eksklusive villaer med 3 soverom som kombinerer moderne design, kvalitet og funksjonalitet. Plasseringen gir fantastisk utsikt til pitch and put golfbanen i Isla del Fraile urbanisering og til grønne områder og fjell som omgir området. En villa består av en stor stue, et møblert kjøkken, 3 bad og terrasse. Hver villa har sitt uavhengige tomt med terrasse, hage, privat basseng og parkeringsplass.
Isla del Fraile Villas ligger i en eksklusiv urbanisering, med direkte tilgang til en unik strand fra urbaniseringen. I tillegg er området nært
Aguilas Plaza Mall, til mange butikker, barer og restauranter, samt chiringuitos, treningssenter, apotek, etc. Urbaniseringen har sin egen restaurant, hotell- og idrettsanlegg.
Residencial Isla del Fraile Villas ligger i den eksklusive urbanisasjonen Isla del Fraile, i Aguilas og et eksepsjonelt område på Costa Calida, kun 50 minutter fra den nye Murcia- eller Almeria-flyplassen og 1 time fra Alicante flyplass. Stedet er tilgjengelig med lokale tog. Området er forbundet via motorvei med byene Cartagena, Alicante og resten av strendene i Murcia og Almeria.

Lagre
NyVilla
Pris fra: €256,000Størrelse: 120 m2 Bebygd
Reference: Isla del FraileSoverom: 3
Bad : 3Terrasse: 13 m2
Elevator: NeiLand: 190 m2
Kjeller: NeiAir condition: Pre installert
Hvitevarer: NeiGarasje: Parkering på tomten
Porch: NeiPrivat basseng
Nær strandenNær golfbane
HandikapvennligEnergi vurdering: B
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.