3 Soverom Villa i Los Montesinos, Costa Blanca Syd €249,000

360 Tour
Beliggenhet

Store og moderne villaer ved Los Montesinos

Disse fantastiske moderne 3 soverom og 3 bad villaene ligger i et boligområde i hjertet av Los Montesinos med bare 4 individuelle eiendommer, og hver med sitt eget private basseng.
Disse off plan villaene blir bygget med 2 etasjer pluss solarium, og består av en stor romslig åpen stue med spiseplass og kjøkken med frokost bar, 1 bad og ett soverom i første etasje. I andre etasje er det 2 soverom med bad en suite, hvorfra du kan få tilgang til stor åpen terrasse og til solarium.
Utenfor eiendommen er det en romslig hage med gangvei som fører til parkeringsplass og privat basseng.
Denne utviklingen er i La Herrada, et boligområde som ligger nær supermarked, bar, restauranter ... .Denne utviklingen er ideelt plassert på grunn av den fantastiske utsikten over Torrevieja og La Mata Salt Lakes og innen kort kjøretur til La Finca Golf Course og La Marquesa Golf. 5 minutter fra Pinada de Guardamar og strendene i Guardamar og 10 minutter fra Torrevieja.
Anlegget ligger nær Ciudad Quesada og 1 minutt fra Alicante - Cartagena motorveien og bare tjuefem minutter fra Alicante flyplass. Los Montesinos er en typisk spansk landsby, lokalisert i landlige omgivelser, som har en nydelig kirkeplass med et utvalg av barer og restauranter - perfekt for å nyte en avslappende ettermiddag eller kveld.

Lagre
NyVilla
Pris fra: €249,000Størrelse: 118 m2 Bebygd
Reference: El Pino de La HerradaSoverom: 3
Bad : 3Terrasse: 11 m2
Solarium: 49 m2Land: 212 m2
Kjeller: NeiAir condition: Ja
Hvitevarer: JaGarasje: Parkering på tomten
Porch: NeiPrivat basseng (optional)
Nær butikkerHandikapvennlig
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.