3 Soverom Villa i Sierra Cortina, Benidorm, Costa Blanca Nord €389,900

Elegante villaer i Sierra Cortina, ved Benidorm. 3 soverom, 3+1 bad og privat basseng

Panoramic Beach Resort er et nytt anlegg med kun 11 moderne villaer som ligger i Sierra Cortina. Disse villaene består av tre doble soverom (ett i første etasje og to i andre etasje, alle med garderobeskap), tre bad (alle en-suiter), separat toalett, fullt utstyrt integrert kjøkken (med øy), valgfri kjeller , oppe glass-fronted stue og romslig åpen stue / spisestue nede, som fører til den store hagen med terrasse og privat svømmebasseng, og parkeringsplass på baksiden av eiendommen. Taket inneholder solarium, med panoramautsikt over Middelhavet, som er tilgjengelig via interne trapper fra andre etasje.

Boligene er bygget på et tomt på 18 300 m², hvorav nesten 3000 m² er dedikert til avslapning med anlagte hager og felles svømmebasseng. Den strategiske beliggenheten, omgitt av strender, fjell, golfbaner, restauranter, fornøyelsesparker, kjøpesentre og bare 30 minutter fra Alicante, sørger for at feriestedet er det perfekte stedet for et feriehus eller en permanent bolig.

Lagre
NyVilla
Pris fra: €389,900Størrelse: 141 m2 Bebygd
Reference: Panoramic Beach ResortSoverom: 3
Bad : 3+ 1Terrasse: 10 m2
Solarium: 59 m2Elevator: Nei
Land: 350 m2Kjeller: Nei
Air condition: Pre installertHvitevarer: Nei
Garasje: Parkering på tomtenPorch: Nei
Privat bassengSjøutsikt
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.