3 Soverom Maisonette i San Pedro del Pinatar, Costa Blanca Syd €182,900

Andre modeller av denne boligen

2 Soverom Maisonette i San Pedro del Pinatar

  • €186,900
  • Ny
  • 2 Bad
  • 2 Soverom
  • Størrelse: 77 m2 Bebygd
  • Felles basseng
  • Nær butikker

Flotte leiligheter med 3 soverom ved sentrum av San Pedro del Pinatar

Playamar Paradise er et nytt anlegg med tre-soveroms maisonetter som ligger i San Pedro del Pinatar. Disse eiendommene består av tre doble soverom (alle med garderobeskap og hvor to med tilgang til en delt uteplass, hovedsoverom med direkte tilgang til terrassen foran), to bad (eget bad til hovedsoverommet), fullt utstyrt integrert kjøkken (med frokostbar og inkludert hvitevarer) og åpen stue / spisestue, som fører til enten en terrasse (leiligheter i første etasje) eller til en privat takterrasse (leiligheter i toppetasjen). Anlegget drar nytte av et flott svømmebasseng og store hageanlegg.

San Pedro del Pinatar tilbyr mange lokale fasiliteter, inkludert supermarkeder, butikk, restauranter, barer / kafeer og en kino, mens de nærliggende kystbyene Lo Pagan og Santiago de la Ribera tilbyr fantastiske strender med blå flagg og uendelige promenader med flotte små tapasbarer - ideell for å slappe av og beundre utsikten over Mar Menor. Området tilbyr også et bredt utvalg av sportslige aktiviteter og sesongbasert vannsport, samt et Thalassoterapibasseng. Selv om det tradisjonelt har vært ansett som et turistområde, flytter flere og flere hit, tiltrukket av det hyggelige vinterværet. Murcia lufthavn ligger bare en kort kjøretur unna, sammen med mange andre attraksjoner du kan glede deg over denne vakre delen av kysten.

Lagre
NyMaisonette
Pris fra: €182,900Størrelse: 90 m2 Bebygd
Reference: Playamar ParadiseSoverom: 3
Bad : 2Garden: 16 m2
Kjeller: NeiAir condition: Pre installert
Hvitevarer: JaGarasje: Parkering på tomten
Porch: 13 m2Felles basseng
Nær butikkerEnergi sertifikat
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.