3 Soverom Hjørnehus i San Pedro del Pinatar, Costa Blanca Syd €239,900

Elegante hjørnehus med 3 soverom, 2 bad og felles svømmebasseng

Playamar Paradise er et nytt anlegg med hjørnehus som er bygget i med en etasje, i San Pedro del Pinatar. Boligene består av tre doble soverom (alle med garderoberskap, hovedsoverommet med direkte tilgang til terrassen foran), to bad (eget bad til hovedsoverommet), fullt utstyrt og moderne kjøkken (med frokostbar og inkludert hvitevarer) og stue / spisestue med åpen planløsning, som fører til hagen på 93m2, med privat parkering og opp til 89m2 takterrasse. Anlegget drar fordel av et felles svømmebasseng og store grønne områder.

San Pedro del Pinatar tilbyr mange lokale fasiliteter, inkludert supermarkeder, butikker, restauranter, barer / kafeer og en kino, mens de nærliggende kystbyene Lo Pagan og Santiago de la Ribera tilbyr fantastiske strender med blått flagg og uendelige promenader med flotte små tapasbarer . Området tilbyr også et bredt utvalg av sportslige aktiviteter og sesongbasert vannsport, samt et Thalassoterapibasseng. Selv om det tradisjonelt har vært ansett som et turistområde, flytter flere og flere hit, tiltrukket av det hyggelige vinterværet. Murcia lufthavn ligger bare en kort kjøretur unna, sammen med mange andre attraksjoner du kan glede deg over denne vakre delen av kysten.

Lagre
NyHjørnehus
Pris fra: €239,900Størrelse: 93 m2 Bebygd
Reference: Playamar ParadiseSoverom: 3
Bad : 2Solarium: 89 m2
Garden: 93 m2Elevator: Nei
Kjeller: NeiAir condition: Pre installert
Hvitevarer: JaGarasje: Parkering på tomten
Porch: NeiFelles basseng
Nær butikkerHandikapvennlig
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.