2 Soverom Maisonette i San Pedro del Pinatar, Costa Blanca Syd €146,950

Andre modeller av denne boligen

2 Soverom Maisonette i San Pedro del Pinatar

  • €164,950
  • Ny
  • 2 Bad
  • 2 Soverom
  • Størrelse: 71 m2 Bebygd
  • Felles basseng
  • Nær butikker

Moderne leiligheter nær stranden.

Villamar II er boliger sammensatt av ultramoderne maisonettes med 2 soverom og 2 bad, som ligger ved siden av parkområdet i den populære kystbyen San Pedro del Pinatar.
Inngangsdøren åpner seg inn i det store, åpne planområdet med spiseplass og kjøkken. Nyt det naturlige sollyset med de store skyvedørene foran, slik at det blir masse lys inni. På baksiden er et familiebad med servant, toalett og dusj og 2 sjenerøse store soverom - hovedsoverommet har eget bad. Begge soverommene har tilgang til den bakre uteplassen
I penthouse-modellene fører en trapp deg til øverste etasje med stor flislagt privat terrasse, med inngangsdør til eiendommen. Som i første etasje modeller en sjenerøs åpen stue / spisestue med kjøkken, 2 soverom bak (master med eget bad). Du får tilgang til det private takterrassen foran.
Husene har et nøye minne om kvalitet dannet av preinstallasjon av luftkondisjonering og kjøkken utstyrt med hvitevarer, LED-lys i og utenfor.
Det er også et fint fellesområde som er sammensatt av hage og basseng. I tillegg har hvert hus en parkeringsplass og en valgfri bod.
San Pedro del Pinatar, ligger nord for Mar Menor, på Costa Cálida. Selv om det tradisjonelt har vært ansett som et turistområde, er det stadig flere som flytter hit, tiltrukket av det hyggelige vinterværet. Fordelene med gjørmebad, typisk for regionen, eller roen i vannet i Mar Menor. Blant strendene, skiller Puntica-stranden eller Barros-stranden seg ut. I tillegg gir den utmerkede beliggenheten det bare 5 minutter fra kjøpesenteret Dos Mares og 30 fra Corvera International flyplass.

Lagre
NyMaisonette
Pris fra: €146,950Størrelse: 72 m2 Bebygd
Reference: Villamar IISoverom: 2
Bad : 2Terrasse: 50 m2
Elevator: NeiKjeller: Nei
Air condition: Pre installertHvitevarer: Ja
Garasje: Parkering på tomtenPorch: Nei
Felles bassengNær butikker
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.