Klikk for å se intervjuet med Antonio Vidal, rådgiver for strender og marked i Torrevieja

2 Soverom Hjørnehus i Los Belones, La Manga, Costa Cálida €365,000

Nydelige boliger i Los Belones, ved Mar Menor.

Anlegget Lar de Mares består av 6 eiendommer, 4 tomannsboliger og 2 eneboliger, hver med sin egen tomt, privat basseng, terrasse, solarium, grillplass, hage og kjeller. Når du tenker på komforten, er hjemmene til Lar de Mares designet for at du skal føle deg hjemme som ingen andre steder. Tomten har privilegert utsikt både mot Mar Menor og Sierra de Calblanque.
Ulivar tomannsbolig har en fordeling på 2 etasjer pluss kjeller og solarium, i tillegg til at den har en uavhengig tomt der bassenget ligger og et stort rekreasjonsområde med grønne områder og pergola. I tillegg til sin estetikk og egenskaper, gjør kjelleren på 90m2 og solarium på 46 m2 (utstyrt med dusj og preinstallasjon av boblebad) det til et virkelig drømmehus.
Husene ligger i byen Los Belones, som tilhører Cartagena kommune. Det ligger i nærheten av Mar Menor og har god tilgang via motorveien La Manga. På samme måte er beliggenheten strategisk, da den er sentral for de største attraksjonene i regionen.
Feriestedet ligger omtrent 30 minutter fra Corvera Murcia lufthavn

Lagre
NøkkelferdigHjørnehus
Pris: €365,000Størrelse: 168 m2 Bebygd
Reference: 0Soverom: 2
Bad : 2+ 1Solarium: 46 m2
Land: 270 m2Kjeller: Ja
Air condition: JaGarasje: Underjordisk
Porch: NeiPrivat basseng
Nær butikkerEnergi sertifikat
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.