Klikk for å se intervjuet med Antonio Vidal, rådgiver for strender og marked i Torrevieja

3 Soverom Villa i Los Belones, La Manga, Costa Cálida €519,000

Flotte og moderne villaer ved Mar Menor

Dette anlegget, Lar de Mares, består av 6 eiendommer - 4 tomannsboliger og 2 eneboliger, hver med sin egen tomt, privat basseng, terrasse, solarium, grillplass, hage og kjeller. Når du alltid tenker på komforten, er hjemmene til Lar de Mares designet for at du skal føle deg hjemme som ingen andre steder. Tomten har privilegert utsikt både mot Mar Menor og Sierra de Calblanque.
Marian-huset har en fornuftig fordeling, første etasje med utsikt over hagen og bassenget. Villaen er fordelt på to etasjer samt kjeller; og i tredje etasje er det et solarium. Eiendommen har også en selvstendig tomt og en stor hage. I tillegg til sin estetikk og egenskaper, gjør kjelleren på 150 m2 og solarium på 55m2 (utstyrt med dusj og preinstallasjon av boblebad) det til et virkelig drømmehus.
Husene ligger i byen Los Belones, som tilhører Cartagena kommune. Det ligger i nærheten av Mar Menor og har god tilgang via motorveien La Manga. På samme måte er beliggenheten strategisk, da den er sentral for de største attraksjonene i regionen. Feriestedet ligger omtrent 30 minutter fra Corvera Murcia lufthavn.

Lagre
NyVilla
Pris fra: €519,000Størrelse: 117 m2 Bebygd
Reference: Lar de MaresSoverom: 3
Bad : 3+ 1Terrasse: 55 m2
Elevator: NeiLand: 360 m2
Kjeller: JaAir condition: Pre installert
Hvitevarer: NeiGarasje: Underjordisk
Porch: NeiPrivat basseng
Nær butikkerEnergi sertifikat
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.