Klikk for å se intervjuet med Antonio Vidal, rådgiver for strender og marked i Torrevieja

2 Soverom Maisonette i Santiago de la Ribera, San Javier, Costa Cálida €199,900

Elegante leiligheter rett ved stranden i Santiago de la Ribera, ved San Javier

Mindre kompleks bestående av kun16 leiligheter med en fantastisk beliggenhet, med direkte tilgang til Ribera Beach og med fantastisk havutsikt.
Leilighetene med 2 soverom og 2 bad i første etasje har en stor terrasse og leilighetene i toppetasjen har privat solarium. Alle leilighetene inkluderer parkeringsplass underjordisk. Det er et felles svømmebasseng med boblebad i urbaniseringen
Santiago de la Ribera er en vakker landsby ved Mar Menor, Costa Cálida. Strandpromenaden Santiago de la Ribera og Lo Pagan er meget flott gjennom dagen og kvelden, med utallige restauranter å velge mellom, og noen flotte små tapasbarer like ved sjøen, eller den stadig populære marinaen. Det er et bredt utvalg av hoteller og restauranter, og en veldig rik lokal gastronomi. I tillegg har Santiago de la Ribera alle slags fasiliteter, som gjør det til et av favorittstedene på Costa Cálida.
Med 4 km med strender kan du nyte det varme vannet i Mar Menor, som tiltrekker seg folkemengder av turister hvert år på jakt etter avslapning og fritid. Den utmerkede beliggenheten gjør det enkelt å komme til Cartagena, Murcia og Orihuela Costa. Corvera flyplass ligger bare 35 minutter unna, og Alicante flyplass bare 45 minutter via motorveien AP-7 og N332.

Lagre
NyMaisonette
Pris fra: €199,900Størrelse: 78 m2 Bebygd
Reference: Marau BeachSoverom: 2
Bad : 2Terrasse: 11 m2
Terrasse (2): 19 m2Elevator: Nei
Kjeller: NeiAir condition: Pre installert
Hvitevarer: NeiGarasje: Underjordisk
Porch: NeiFelles basseng
Nær strandenNær butikker
1. Linje mot strandenSjøutsikt
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.