2 Soverom Maisonette i Santiago de la Ribera, San Javier, Costa Cálida €145,950

Andre modeller av denne boligen

2 Soverom Maisonette i Santiago de la Ribera

  • €169,950
  • Ny
  • 2 Bad
  • 2 Soverom
  • Størrelse: 69 m2 Bebygd
  • Felles basseng
  • Nær stranden
  • Nær butikker

Elegante leiligheter med 2 soverom og 2 bad, i Santiago de la Ribera

Fantastisk ny fase og nytt design av 18 leiligheter med 2 soverom og 2 bad, som ligger rundt en stor felles hage med svømmebasseng, i den vakre landsbyen Santiago de la Ribera på Mar Menor
Denne eiendommen består av to doble soverom (begge med garderobeskap), to komplette bad, fullt utstyrt integrert kjøkken (inkludert hvitevarer) og åpen stue / spisestue, som fører til den private hagen (eiendommer i første etasje) eller til et privat solarium ( leilighetene i øverste etasje ). Alle eiendommene har tilgang til 2 felles svømmebassenger og hageområder.
Santiago de la Ribera er omgitt av fire kilometer med strender, og nyter det varme vannet i Mar Menor, og tiltrekker seg folkemengder av turister på jakt etter avslapning og fritid hvert år. Promenaden er en total glede gjennom dagen og kvelden, med utallige restauranter å velge mellom og noen flotte tapasbarer som ligger rett ved sjøen, eller den stadig populære marinaen. I tillegg har Santiago de la Ribera alle slags fasiliteter, inkludert et bredt utvalg av hoteller / restauranter og en veldig rik lokal gastronomi, noe som gjør det til et yndet reisemål på Costa Cálida. Den utmerkede beliggenheten gjør det enkelt å komme til Cartagena, Murcia og Orihuela Costa, med Corvera lufthavn bare 30 minutter unna.

Lagre
NyMaisonette
Pris fra: €145,950Størrelse: 70 m2 Bebygd
Reference: Sanuk 2Soverom: 2
Bad : 2Terrasse: 28 m2
Terrasse (2): 10 m2Elevator: Nei
Kjeller: NeiAir condition: Ja
Hvitevarer: JaGarasje: Parkering på tomten
Porch: NeiFelles basseng
Nær strandenNær butikker
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.