2 Soverom Leilighet i Campello, Costa Blanca Nord €363,000

Andre modeller av denne boligen

3 Soverom Leilighet i Campello

  • €272,000
  • Ny
  • 2 Bad
  • 3 Soverom
  • Størrelse: 116 m2 Bebygd
  • Felles basseng
  • Nær stranden
  • Nær butikker

3 Soverom Leilighet i Campello, Costa Blanca Nord €272,000

Campello Parque Central ligger i sentrum av Costa Blanca, og i hjertet av El Campello, et nydelig sted å bo og nyte året rundt. Residential 'Los Abedules 4' er en del av 'Campello Central Park' -prosjektet, og tilbyr 2 og 3 soveroms leiligheter, designet med alle detaljer i tankene og bygget for å kunne nytes.
Urbaniseringen har utendørsbasseng, sosialklubb, lekeplass for barn, parkering, vaskeplass for sykler og solarium med hengekøyer.
I sentrum av El Campello, nær havet og byen, Campello Parque Central, ligger ved siden av en stor offentlig park og foran TRAM-stasjonen.
Campello Parque Central er et unikt sted å bo i hele året. Med alle fasiliteter i nærheten, og bare noen få minutters gange fra sentrum og 200 meter fra strendene, i et rolig boligområde. Det ligger ved siden av en stor kommunal park med anlagte hager og idrettsområder. Et steinkast fra hypermarkeder, skoler, helsestasjoner og alle fasiliteter.
El Campello, bare 13 km fra Alicante og 30 km fra Benidorm, er en by med en sjøfarende tradisjon, som fremdeles opprettholder sjarmen og roen i en middelhavsfiskevær som er badet av havet og solen. Rolige farvann, strender og viker som er egnet for vannsport, og som har blå flagg fra EU. Mer enn 250 solskinnsdager per år, med en gjennomsnittlig årstemperatur på 19 grader, gir dette stedet privilegiet av et utmerket klima.

Lagre
NyLeilighet
Pris fra: €363,000Størrelse: 110 m2 Bebygd
Reference: Abedules 4Soverom: 2
Bad : 2Terrasse: 20 m2
Solarium: 65 m2Elevator: Ja
Kjeller: NeiAir condition: Ja
Hvitevarer: NeiGarasje: Underjordisk
Porch: NeiFelles basseng
Nær strandenNær butikker
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.