3 Soverom Maisonette i Lo Pagan, San Pedro del Pinatar, Costa Cálida €349,950

Property video
Beliggenhet

Andre modeller av denne boligen

3 Soverom Maisonette i Lo Pagan

  • €399,950
  • Ny
  • 2 Bad
  • 3 Soverom
  • Størrelse: 82 m2 Bebygd
  • Felles basseng
  • Nær butikker

Elegante og moderne leiligheter i Lo Pagan. Hage eller takterrasse

La Llana Beach & City er et kompleks av kun 12 fullt utstyrte moderne boliger som ligger i sentrum av Lo Pagan og San Pedro del Pinatar. Alle mleilighetene består av tre soverom og to bad og har åpen stueløsning mot kjøkkenet.
Soverommet nærmest inngangen har mulighet for å brukes som soverom eller kontor, og veggen mellom stue og soverom er flyttbar, slik at du kan velge hvordan du vil bruke denne plassen.
Leilighetene i første etasje har store uteplasser og privat parkering på tomten og leilighetene i toppetasjen inkluderer egen balkong og takterrasse, samt parkering inne i komplekset.
De øverste leilighetene tilbyr et komplett utekjøkken, elektrisk grill, en dusj med varmt vann og en designet metallisk pergola som vil gi deg mer brukbar plass hele året og gi deg skygge i de varme sommermånedene.
Fellesområdet med kunstgress inkluderer et oppvarmet svømmebasseng for de kjøligere månedene, strandområde, boblebad, fossefall og motstrøms -svømmemekanisme.
La Llana Beach & City ligger i et urbant miljø fullt av tjenester som du kan nå til fots slik at du ikke trenger bil for å komme deg til fasiliteter som butikker, banker, kaféer, apoteker osv. Stranden ligger bare én kilometer fra feriestedet.
Landskapet rundt er relativt flatt, noe som gjør det enkelt å komme seg dit til fots eller på sykkel. Herding gjørmebad og naturlige strender er rett rundt hjørnet, og onsdagsmarkedet tilbyr lokale råvarer av høyeste kvalitet hver uke hele året.
San Pedro del Pinatar er en liten by som ligger ved Mar Menor, Costa Calida i provinsen Murcia. Det er også i nærheten av den naturlige lagunen skapt av La Manga-stripen. Byen er en fiskehavn og kan skilte med mange fasiliteter, som barer, restauranter og shoppingområder.
Det er noen fantastiske strender i og rundt byen som inkluderer Playa de la Torre Derribada og Llana-stranden hvor du finner mange barer og restauranter med rikelig med parkering.
San Pedro del Pinatar ligger 46 km fra Murcia og 87 km fra Alicante.

Lagre
NyMaisonette
Pris fra: €349,950Størrelse: 80 m2 Bebygd
Reference: La Llana Beach & CitySoverom: 3
Bad : 2Terrasse: 7 m2
Garden: 24 m2Kjeller: Nei
Air condition: JaHvitevarer: Ja
Garasje: Parkering på tomtenPorch: Nei
Felles bassengNær butikker
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.