2 Soverom Leilighet i Torre de la Horadada, Costa Blanca Syd €169,995

Flott leilighet nærme Mil Palmeras stranden.

Første etasje leilighet i Playa Elisa Bay anlegget. Denne møblert eiendommen består av to doble soverom, to bad (ett en-suite), fullt utstyrt moderne kjøkken med frokostbar og romslig åpen stue / spisestue som fører til en privat hage på forsiden av eiendommen, og bakterrassen ( sistnevnte med utsikt over felles svømmebasseng, anlagte hager og lekeområder for barn). Klimaanlegg i hele leiligheten, gulvvarme på badene og privat parkeringsplass er inkludert i prisen.
Utviklingen ligger bare en fem minutters spasertur fra stranden, ti minutter fra supermarkedet og kun 600 meter fra nærmeste kjøpesenter med et utvalg av butikker, barer og restauranter.
Eiendommen er omgitt av flotte strender og mange åpne områder for å gå eller sykle, mens det er lett adkomst til N-332 motorveien AP-7 til Orihuela Costa, Torrevieja, San Pedro del Pinatar, Alicante og Cartagena, noe som gjør det til et ideelt sted å bo eller tilbringe ferien.

Lagre
BruktLeilighet
Pris: €169,995Størrelse: 65 m2 Bebygd
Reference: Playa Elisa Bay - S-AVI 886ASoverom: 2
Bad : 2Terrasse: 8 m2
Elevator: NeiKjeller: Nei
Air condition: JaLiving space: 65 m2
Porch: NeiFelles basseng
Nær strandenNær butikker
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.