Klikk for å se intervjuet med Antonio Vidal, rådgiver for strender og marked i Torrevieja

2 Soverom Leilighet i La Manga, Costa Cálida €499,000

360 Tour
Beliggenhet

Luksus penthouse leilighet i 1 linje

Denne luksus penthouse-leiligheten ligger på den berømte La Manga Strip, Costa Calida Spania.

Eiendommen har en spektakulær utsikt over Middelhavet , du kan sitte og se utover havet i fra hele leiligheten både ute og inne.

Leiligheten ligger i 9. etasje og har en privat terasse / takterasse på 37m2. Ferdigstilt i november 2007, og bygd med høy kvalitet.

Komplekset har 3 felles basseng og direkte tilgang til stranden. Ligger i førstelinje, og bare en kort spasertur fra supermarkeder, barer og restauranter.

Dette er et must for alle som leter etter fantastisk havutsikt! La Manga er en smal stripe som skiller Middelhavet fra Mar Menor.

Den er 24 kilometer lang og har en gjennomsnittlig bredde på 300 meter og ligger i Murcia-regionen.

Det gode klimaet i området gjør det mulig å utøve alle typer sjøaktiviteter gjennom hele året. Det er et fantastisk sted hvor du kan nyte solen og stranden hele året.

Vannet i Mar Menor har en høy konsentrasjon av salter og jod og er gunstig for helsen din.

Dette havet er veldig rolig og temperaturen i vannet er høyere enn Middelhavet. La Manga er et paradis for sportselskere takket være det rolige vannet.

Det er fire båthavner og elleve seilskoler. Du kan utøve alle slags aktiviteter som seiling, windsurfing, katamaraner, kanopadling, vannski, båtliv og dykking.

Du kan også spille andre idretter som padle, tennis, golf, squash, gokart, sykling, skøyter, ridesport, fallskjerm, hanggliding og klatring.

Området har alle typer tjenester som barer, restauranter, supermarkeder, butikker, banker, internasjonale skoler, medisinske tjenester, apotek, golfbaner, yachtklubber og busstilbudet som går opp og ned langs kysten.

Lagre
BruktLeilighet
Pris: €499,000Størrelse: 131 m2 Bebygd
Reference: 5048Soverom: 2
Bad : 2Solarium: 37 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: JaGarasje: Ja
Porch: NeiFelles basseng
Nær strandenNær butikker
MøblertSjøutsikt
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.