2 Soverom Leilighet i Torrevieja, Costa Blanca Syd €249,000

Area video
Beliggenhet

Leiligheter nærme stranden i Torrevieja.

Ny blokk som skal bygges i Torrevieja, ca. 200 meter fra Playa Del Cura, nær skole, park, butikker, restauranter og marked.
Denne nye bygningen, Residencial Alegria XIX, består av leiligheter med to soverom, samt en studioleilighet, åpent avslapningsområde, akklimatisert basseng og finsk badstue. Toppleilighetene inkluderer privat solarium.
Boligene leveres med luksusfinish, PVC-vinduer med støydemping og termisk kontroll, innebygde skap, belysning, fullt utstyrte kjøkken med hvitevarer fra de viktigste europeiske produsentene, samt fullt møblerte bad med dusjskjermer, gulvvarme og forhåndsinstallasjon. av klimaanlegg.
Komplekset er fordelt på fem etasjer, og beliggenheten er ved siden av shoppingområdet komplett med tradisjonelle tapasbarer, butikker, fortauskafeer, banker, internasjonale spisesteder og mye mer lokale fasiliteter som forbedrer denne aldri så populære ferie- og boligdestinasjonen.
Torrevieja sentrum ligger på den sørlige Costa Blanca, Alegria XIX er kun 200 meter fra El Cura-stranden med blått flagg. På grunn av økt turisme tilbyr byen mange restauranter, barer, butikker og internasjonale skoler. Det er utmerkede transportforbindelser til Alicante, Murcia og Elche, noe som gjør det til en av favorittdestinasjonene for både nasjonale og internasjonale turister som ønsker å nyte klimaet, strendene og maten.

Lagre
NyLeilighet
Pris fra: €249,000Størrelse: 97 m2 Bebygd
Reference: Alegria XIXSoverom: 2
Bad : 2Terrasse: 8 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: Pre installertHvitevarer: Ja
Garasje: NeiPorch: Nei
Felles bassengNær stranden
Nær butikkerEnergi sertifikat
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.