2 Soverom Leilighet i Campoamor, Orihuela Costa, Costa Blanca Syd €125,000

Flotte innflyttingsklare leiligheter

En, to og tre-soveroms innflyttingsklare leiligheter med fantastisk havutsikt, som ligger bare en fem minutters spasertur fra Campoamor blå-flagg stranden. Leilighetene består av familiebad, fullt utstyrt moderne kjøkken og romslig åpen stue / spisestue, alt med forhåndsinstallasjon av klimaanlegg. Bebyggelsen drar nytte av fantastiske fellesområder med svømmebasseng, tennisbaner, anlagte hager og lekeplass for barn.
I nærheten er det mange lokale fasiliteter, inkludert supermarkeder, restauranter og transporttjenester. Også i nærheten er La Zenia Boulevard kjøpesenter, et av de viktigste shoppingområdene i provinsen. Den fantastiske stranden i Campoamor, flott for bading, ligger bare 1 km unna, mens de samme fantastiske strendene La Zenia, Cabo Roig og Playa Flamenca også ligger i nærheten. Innenfor en radius på mindre enn 8 km har du tre flotte 18-hulls golfbaner til din disposisjon: Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor og Golf Las Ramblas de Campoamor

Lagre
NøkkelferdigLeilighet
Pris: €125,000Størrelse: 60 m2 Bebygd
Reference: 0Soverom: 2
Bad : 2Terrasse: 5 m2
Elevator: JaKjeller: Nei
Air condition: NeiGarasje: Valgfritt
Porch: NeiFelles basseng
Nær strandenNær butikker
SjøutsiktEnergi vurdering: C
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.