Klikk for å se intervjuet med Antonio Vidal, rådgiver for strender og marked i Torrevieja

Visningsreiser

Ikke salgspress, bare tid til å få med seg alt

Det å bryte ut av det daglige livet for å finne seg et sted i solen kan være en livslang drøm, men hvordan kan det bli en realitet?

Du kan selv arrangere det og tappert sette deg inn i et fremmed område og en komplisert prosess. Du kan også prøve en lokal eiendomsmegler og havne opp med deres salgstaktikk og se boliger du ikke har råd til.

Ingen av disse mulighetene lyder bra og de gir deg ikke den beste fremgangsmåten.

For å finne det perfekte stedet for deg, må du se boliger som passer til ditt budsjett, har den rette stilen og beliggenheten. Så må du ha tid til å tenke deg om en stund.

Det er dette du får oppleve på MASA sine Visningsreiser. Vi spør hva du ønsker og så vil våre lokale eksperter finne det deg.

Vi ordner hotell, mat og en guidet tur med den rette typen boliger som du har valgt og den prisen du har satt. Så gir vi deg tid til å fordøye det hele.

Vi setter deg aldri under press, det er ikke vår måte å jobbe på.

Hva koster det og hva er inkludert?

Det hele koster kun NOK 1990 per person. Dette dekker knapt hotellet, men du blir her i 3-4 dager, får flybillett og all transport/omvisning til de ønskede områdene.

Ta en titt på hva som hender på en Visningsreise og se vår video for finne ut hva som kan vente deg.

Hva får MASA ut av det?

Våre kunder er i Norge, men vår service er i Spania. Vi innså for lenge siden at hvis vi ønsker at folk skal bruke oss, er det vår jobb å bringe de til Spania for å vise hva vi kan gjøre for dem.

Finn ut om vanlige feil som blir gjort under en visningstur...

Er du interessert i å vite mer om våre visningsturer?

Fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil kontakte deg og svare på alle spørsmålene dine!

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.