Visningsreiser

Det og bryte ut av det daglige livet for og finne seg et sted i solen kan være en livslang drøm, men hvordan kan det bli en realitet?

Du kan selv arrangere det og tappert sette deg inn i et fremmed område og en komplisert prosess. Du kan også prøve en lokal eiendomsmegler og havne opp med deres salgstaktikk og se boliger du ikke har råd til.

Ingen av disse mulighetene lyder bra og de gir deg ikke den beste fremgangsmåten.

For å finne det perfekte stedet for deg, må du se boliger som passer til ditt budsjett, har den rette stilen og beliggenheten. Så må du ha tid til å tenke deg om en stund.

Det er dette du får oppleve på MASA sine Visningsreiser. Vi spør hva du ønsker og så vil våre lokale eksperter finne det for deg.

Før man kommer til Costa Blanca avklarer vi flere viktige punkter :

  • Er dine ønsker og kriterier realistiske ut i fra ditt budsjett
  • Har du finansiering klar eller trenger du hjelp med den
  • Er vi enige om visningsperioden

Når dette er klarlagt så kan vi bare kjøre på og booke reisen.

Vi står for Hotel og mat med en guidet visning av boliger i henhold til dine ønsker som vi har blitt enige om. Du vil få god tid til og fordøye alle inntrykk. Under denne visningsperioden jobber du eksklusivt med oss.

Vi setter deg aldri under press, det er ikke vår måte å jobbe på.

Våre kunder finnes i hele Europa, men vår service er i Spania. Vi innså for lenge siden at hvis vi ønsker at dere skal få drømmen oppfylt, må dere komme til oss for og få vår profesjonelle hjelp

Vi har de siste 43 årene hjulpet over 36.000 familier med å finne seg sin nye bolig.

Er du interessert i å vite mer om våre visningsturer?


Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.