Kjøpe eiendom hos MASA International

La oss vise deg hva MASA kan gjøre for deg

Stol på MASA... Å kjøpe bolig i Spania for å leve et nytt liv i solen kan bli en stor begivenhet. Alle kan selge deg en bolig i Spania, men for en så viktig investering, som vil ha så mye innvirkning på din fremtid, bør du handle med et selskap du kan stole på!

La oss vise deg hva MASA kan gjøre for deg.

Vi er med deg gjennom hele prosessen

  • Hånd plukkede eiendommer: I Spania vil din egen eiendoms rådgiver vise deg eiendommer som er tilpasset dine behov mht. type, beliggenhet, pris etc.
  • Detaljer: Vår ettersalgs service betyr at du kan spore alle detaljer i kjøpet online, og vi kan hjelpe til med alt fra møblering til åpning av bank konto eller for å oppnå de beste utleieinntekter.
  • Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet: Uansett hvor du ønsker å være, vi vil hjelpe deg å finne en eiendom som passer ditt behov, nær golf, i lokalmiljøet eller kanskje i et stille tilbaketrukket område
  • Holde deg frisk: Vi vil også informere om helsetjenester i Spania, og fortelle hvor du finner norsktalende lege. Hvis du ikke er så mobil som du pleide å være, kan vi hjelpe til med å finne en passende tilpasset bolig.

Flere grunner for å velge MASA:

  • Vi er Spanias ledene eiendomsselskap, og har de siste 43 årene hjulpet over 36.000 familier med å finne seg sin nye bolig.
  • Vi er et fullt akkreditert selskap, slik at du kan stole på at alt blir gjort ordentlig og med integritet. Fordi vi er regulert, kan du alltid regne med god kundebehandling og høy standard på lokal kunnskap og ekspertise.
  • Det er ikke noe kjøpepress når du er på visningstur med MASA, mange av våre kunder kommer til oss pga. personlige anbefalinger! De nyter den avslappete solfylte livsstil, og ønsker å fortelle alle hvor bra det er.

Enten du er ute etter en god pålitelig innvestering, eller en lang solfylt pensjonisttilværelse, er du på rett sted. MASA har kompetanse og lokalkunnskap for å hjelpe deg med å ta den rette avgjørelsen.

Kom i gang i dag: