3 Soverom Villa i Campoamor, Orihuela Costa, Costa Blanca Syd €650,000

Design din egen enebolig med sjøutsikt

I Mirador de la Dehesa, på tomter mellom 500 og 700 m2, kan du velge mellom 3 eller 4 soverom og nyte mer enn 300 dager i året med en gjennomsnittstemperatur på 20º C.
Hvis du vil ha ditt skreddersydde hjem, kan du besøke tomtene og oppdage hva som kan gjøres for å hjelpe deg. Dette er det perfekte øyeblikk for at det skal gå i oppfyllelse og å starte ditt personlige prosjekt i Mirador de la Dehesa.
Dette er et fullt boligområde på tomter med flater mellom 500 og 700 m2 som kan utvides etter dine behov, krav og forventninger.
Hånd i hånd med spesialistene - arkitekter, innredere og prosjektledere - du vil kunne designe huset som du forestiller deg: rom, dekorasjon, stil og luksus vil ha sin personlige preg og det vil være unikt.
Hvert rom i ditt nye hjem vil bli inspirert i dine drømmer takket være fagpersonene, slik at du kan nyte en fantastisk opplevelse i Costa Blanca
Dette eksklusive området Campoamor ligger kun 500 meter unna det klare vannet i Playa Aguamarina og andre strender rundt det; Det er også svært nær alle slags praktiske tjenester: golfbaner, sjøhavner, nasjonale og internasjonale restauranter og et bredt utvalg av tjenester for deg å slappe av og nyte under ditt opphold: i nærheten finner du supermarkeder, nasjonale og internasjonale finanser institusjoner, medisinske sentre, apotek og kjøpesentre som La Zenia Boulevard, bare 5 minutter unna, med mer enn 160.000 kvadratmeter og alle slags butikker.
Plasseringen av dette boligkomplekset vil være et paradis for de mer erfarne golfere og en drøm for nybegynnere, som i området kan du nyte mer enn 15 golfbaner, noe som er kjent på internasjonalt nivå, for eksempel Real Club de Golf Campoamor og andre som Las Colinas, Las Ramblas og Villamartin Golf Course.
Mirador de la Dehesa ligger i nærheten av nasjonalveien 332 og 5 minutter fra nærmeste inngang til motorveien AP-7, som letter tilgangen til området og forbindelsen med forskjellige nasjonale veier og nærliggende landsbyer. Det tar 40 minutter å gå til Murcia, 45 til Alicante, 2,5 timer til Almeria og Valencia og 4 timer til Madrid.
Det ligger bare 15 minutter fra San Javier flyplass, mindre enn 40 minutter fra Alicante flyplass og mindre enn 30 fra den fremtidige Murcia-Corvera internasjonale flyplassen. Dette stedet som fremkaller fantastiske følelser kan nå også bli det perfekte stedet å ha ditt faste hjem.

Lagre
NyVilla
Pris fra: €650,000Størrelse: 170 m2 Bebygd
Reference: Mirador de la DehesaSoverom: 3
Bad : 3Terrasse: 27 m2
Terrasse (2): 6 m2Elevator: Nei
Land: 500 m2Kjeller: Nei
Air condition: JaHvitevarer: Ja
Garasje: Parkering på tomtenPorch: Nei
Privat bassengNær stranden
Nær butikkerHandikapvennlig
SjøutsiktEnergi sertifikat
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.