2 Soverom Maisonette i Cumbre del Sol, Benitachell, Costa Blanca Nord €217,356

Fasjonable leiligheter med god utsikt

Nybygde leiligheter med moderne arkitektur, 2 soverom og 2 bad, kjøkken åpent til stuen, med ulike modeller å velge mellom, terrasse og hage i første etasje. Annen etasje leiligheter med solarium. Alle bygget med tanke på å utnytte Middelhavslyset og tilby et pluss av komfort.
Utstyret i leilighetene er også valgt for komfort med gulvvarme, varm og kald aircondition med kanaler med termostat i stuen, varmtvann ved Altherma-systemet, hvitevarer er inkludert.
Fellesområdene er designet for å slappe av og nyte livet med basseng omgitt av store terrasser for å nyte solen, lekeplass for barn, sosial klubb, hager og parkeringsplasser.
Montecala Gardens er omgitt av et eksepsjonelt miljø hvor de fremhever vakker utsikt over Middelhavet, en ideell mulighet for å nyte fritiden med familien i fellesområdene med ulike bassenger, store terrasser for soling. I området er det flere turstier, som den som tar oss til Cala Llebeig, en unik enklave på Costa Blanca.
Du kan også dra nytte av alle tjenestene som er inkludert i Residential Resort Cumbre del Sol, forretningsområde, supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter, padel- og tennisbaner, turstier, internasjonal skole Lady Elizabeth Junior School, hipico sentrum, strand og bukter med strandbarer. Innen kort avstand er det førsteklasses restauranter som er anerkjent med Michelin-stjerner, golfklubber, nautiske klubber, alle de tjenestene du trenger å leve og nyte hele året.
Innenfor kort avstand til Cala del Llebeig, med trivelig utsikt og bare 4 km til byen Moraira og alle tjenestene.

Lagre
NyMaisonette
Pris fra: €217,356Størrelse: 77 m2 Bebygd
Reference: Montecala GardensSoverom: 2
Bad : 2Garden: 34 m2
Elevator: NeiKjeller: Nei
Air condition: JaHvitevarer: Ja
Garasje: EksteriørPorch: 20 m2
Felles bassengNær stranden
Nær butikkerSjøutsikt
Energi sertifikatSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.