3 Soverom Villa i La Herrada, Los Montesinos, Costa Blanca Syd €509,000

Andre modeller av denne boligen

3 Soverom Villa i La Herrada

  • €519,000
  • Ny
  • 2+ 1 Bad
  • 3 Soverom
  • Størrelse: 142 m2 Bebygd
  • Privat basseng
  • Nær butikker
  • Handikapvennlig

Store villaer med stille beliggenhet

Moderne villaer med 4 soverom, 3 bad og privat basseng, bygget på 2 nivåer, med romslige terrasser og åpen utsikt. Ligger innenfor 200 meter fra supermarked, restauranter og barer. Her finner du disse romslige villaene i La Herrada, Los Montesinos. Hver er utstyrt med privat svømmebasseng og høy standard. Den gjennomsnittlige tomtestørrelsen er 435 m 2 .
Når du kommer inn i villaen finner du en inngang med garderobe. På forsiden finner du et åpent kjøkken, spisestue og stue. De store vinduene gir mye naturlig lys inn i eiendommen. Bak kjøkkenet finner du to romslige doble soverom, et bad og et praktisk vaskerom under trappehuset til andre etasje.
I andre etasje finner du et annet gjestebad, bad og hovedsoverom. Hovedsoverommet har eget bad. Fra soverommet og en gang har du tilgang til terrassen på 30 m 2 , hvor du har utsikt over hagen og det omkringliggende området, inkludert saltsjøen i Torrevieja og den naturlige lagunen.
Hvert tomt tilbyr privat parkering, bod og mye terrasse samt et privat svømmebasseng på 4 × 8 meter.
Villaene kommer med 4 soverom som standard. Men du har også mulighet til å ta bort et av soverommene i første etasje og ha et enda større kjøkken, spisestue og stue.
Villaene ligger i den vakre byen Los Montesinos. Her finner du et godt utvalg av restauranter, supermarkeder og butikker. Den nydelige torget ved rådhuset tilbyr den sanne spanske atmosfæren. En kort kjøretur tar deg til Torrevieja, Ciudad Quesada eller de fantastiske sandstrendene i La Mata.

Lagre
NyVilla
Pris fra: €509,000Størrelse: 157 m2 Bebygd
Reference: Montesinos VillasSoverom: 3
Bad : 3Terrasse: 58 m2
Terrasse (2): 30 m2Terrasse (3): 8 m2
Land: 367 m2Kjeller: Nei
Air condition: JaHvitevarer: Ja
Garasje: Parkering på tomtenPorch: Nei
Privat bassengNær butikker
HandikapvennligEnergi sertifikat
Se eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.